Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

Crona

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    831
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Crona

  • Placering
    Konteramiral

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Var kan jag fylla en utländsk gasolflaska i Malmö med utvändig gänga?
  2. Jag försökte söka i sökrutan men hamnar hela tiden på Sjöassistans hemsida. Jag har en holländsk gasolflaska i min båt på typ 10 liter. Tänkte byta till en svensk. Men vad ska man ha eller vad får man ha enligt lag? Kan man använda de lätta flaskorna i komposit? Vad har ni i era segelbåtar? Visa gärna med bilder.
  3. Nargentus låter som en bra antenn. Ingår det någon förstärkare där?
  4. Ni som har Tv i segelbåten, vad har ni för tvantenn? Jag har tittat på Glomex och Banten. Hur är dessa att montera i masten och hur har ni monterat era tvaparater på skottet så att det blir snyggt? Visa gärna med bilder om ni har.
  5. Snygg, men lite dyr va? Vad gäller när man har den tänd i masttoppen. Måste man släcka de nedre gångljusen då?
  6. Jag har beställt ett skräddarsytt kapell i fibertex.. får det tyvärr först i början på januari. Men säkert värt att vänta på det. Vet av erfarenhet att tunga kraftiga pvc presenningar skaver på diverse ställen på båden vid kraftig vind.
  7. Jag har en 35 watts halogen som däcksbelysning. Men den suger nog för mycket ur batteribanken. Ett diodband runt masten låter bra..
  8. Kul :-) Vi kanske ska hänga på då. Några år, vad innebär det? 2, 5 eller 10år?
  9. Vi har samma ankare.. CQR 20kg.. Vad har ni för ankarlykta?
  10. Jag hänger på denna tråd och frågar om ankar belysning. Jag har ingen ankarlanterna på min båt. Har ni tips på någon enkel variant som man kan använda? Ska man installera en helt ny ankarlanetran i toppen nu när masten är mastskjulet? Finns det någon trådlös variant så man slipper dra kablar i masten och börja borra nya genomföringar i däcket?
  11. Vi kör med denna i båten. Synd bara att den är så liten. Man får brygga flera ggr.
  12. Tack för tipset... detnfår man nog köpa i en riktig verktygsaffär =)
  13. Blir att inhandla en lite mulitislip på B T.. någon som har denna? http://biltema.se/sv/Verktyg/Elverktyg/Slipmaskin/Minislipmaskin-130-W-17083/
×
×
  • Skapa nytt...