Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

steken

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    362
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om steken

  • Placering
    Kommendör
  1. Är med givetvis! Tycker det är en säkerhet, man bet aldrig när motorn stannar, kan hända nya båtar med! Och kanske en av de få? Har klisterlappen i rutan!
  2. Hej på er! Har nog inte varit med om mindre båtåka än denna försäsong! Men skam den som ger sig!
  3. 18000:- inkl ett gäng mil hit 3 ggr. Tyvärr ingen bild men vart kanon.
  4. Hej och tack för all info, tog en kvart med lacknafta. Verkligen lätt att få bort det!
  5. Det är inga små rester utan ganska mycket! Ska kolla det med under dagen
  6. Tackar! Återkommer om det funkade!
  7. Ingen fara då med gelcoat blir ful?
  8. Hej på er! Har äntligen fått av pressen på båten. Min dumma idiot så tejpade jag silvertejp längs sidan så inte vinden skulle få tag i pressen undertill. Med andra ord! Har hela sidan med tejp rester sitter fast! Någon som har förslag på vad för medel eller annat tips att få bort detta!
  9. Kan garantera att du blir nöjd och att den inte släpper. Har t,o,m målat min gummilist som blivit grå. Vart som en ny!
  10. Hej! Inte vanlig vägg färg! Våtrums täck ska du ha, noga göra rent som föregående talat om. Denna färg är elstisk och klarar fukt båttre än vanlig färg. Har använt detta ett flertal båtar med gott resultat.
  11. Sista Sönd eftermiddan kan man göra riktiga klipp hos vissa. Förra året köpte jag ny jacka och massa fiske prylar till rena idiot priser!
  12. Bonita 2 likaså! GOD JUL till er alla!
  13. Kanske ska tillägga att jag åkt B-30 i 6 år nu utan minsta bekymmer. Så jag idiotförklarar inte denna motor som vissa gör.
  14. Mycket annat du ska kolla! Hur är avgaslimpan? kröken? Sötvattenkylning? Är allt i bra skick med inställda förgasare och allt funkar max 10-15000:- skulle jag ge
×
×
  • Skapa nytt...