Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Stevemedselcon

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    2 182
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om Stevemedselcon

  • Placering
    Amiral

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Detta inlägg kan inte visas eftersom det är i en lösenordsskyddad forum. Fyll i lösenord
  2. Detta inlägg kan inte visas eftersom det är i en lösenordsskyddad forum. Fyll i lösenord
  3. Detta inlägg kan inte visas eftersom det är i en lösenordsskyddad forum. Fyll i lösenord
  4. Detta inlägg kan inte visas eftersom det är i en lösenordsskyddad forum. Fyll i lösenord
  5. Jag gillar folk med sunt förnuft, du har helt rätt ! Din liknelse med 0,2 i skidbacken skulle troligen spara mer pengar i vården än sjöfyllerilagen om man ser det så
  6. det har hänt många ggr ju... :-) första gången var väl den där skotten ( namnet fick han för sin snålhet förresten ) som ville spela allan, i o för sig iklädde han sig den rollen otroligt bra, men det kan ha varit han wille också....jag minns inte riktigt, willepille var lite tråkig ibland men väldigt kunnig i ämnet om båtar.
  7. Jag finns visst.... :-) Grejen är bara att jag inte har tid att förmedla mina briljanta historier.... :-) Och nej, ryktet om blogg och andra sajter stämmer inte om mig.
  8. Halloj på er, long time no see, whats up? Några gamlingar kvar på sidan eller?
  9. Steve mönstrar på, läget sjöbusar?
  10. Fan vet åt vilket håll du är lagd..., o jag skiter i vilket, men jag skulle så gärna vilja träffa dig av en helt annan anledning faktiskt, så varför fega så?
  11. Det behöver du inte bry dig om, men du kanske önskar träffa mig? Hojta till bara så ska vi nog ordna det arrangemanget.
  12. du läste fel,.... bara jycken...bara jycken....
  13. jisses....den där flipper...haha...han har gjort sig besväret att kolla tid osv och fattar inte att man kan surfa trots man är på Rhodos...haha...vilket folk...sen du Flipper...vet du inte att Boatbruce har en donna? Ingen C-donna som du är van vid utan A-donna, typ du vet såna som aldrig svarade dig på tilltal när du försökte...
  14. Varje gång är det jag som ligger bakom allt skit....alltid är det typ en dickhead ala flipper som poängterar att just steve är roten till alla olika nick, varje gång detta händer får jag mail av mina båtpolare som jag skaffat mig genom denna sajt. Flipper, du är ett stort jävla arsle, är du lika puckad som dina inlägg får oss andra att tro? Släpp dina deckargrejer nu...ring maringuiden och fråga om det är jag som ligger bakom några nick mer än det undertecknade. Men det vågar du väl inte din krake ...efter all mobbing av anemos.
×
×
  • Skapa nytt...