Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Wolf12

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Wolf12

  • Placering
    Kadett

Contact Methods

  • Webb
    wolfclaes70@gmail.com
  • Facebook
    CM Wolf

Profile Information

  • Plats
    Västmanland
  • Interests
    Motor drivet

Mina båtar

  • Båtens namn
    Emma och Eva
  • Bild

Senaste Profilbesöken

357 profilvisningar
  1. Ja just det, jag kommer bygga om hela akterspegeln till hög rigg akterspegeln 🙃 har nu 3 motorer, en Sursuki 😜 förlåt Suzuki 50 HP 80 tal, en Suzuki V6 200 HP 🤪 trim och tilt och allt annat till tror runt sent 90 tal kanske rent av 2000 tal, och senaste Evinrude 70 hp 3 cylindrig motor med trim och tilt men alla är lång rigg 🙃 när jag köpte Suzuki V6 200 HP trodde jag låg rigg men den är så stor att allt ser lite ut 😀, den sista Evinrude 70 hp fråga jag i telefon, är det kort rigg och svaret, ja det är kort rigg och bara köpte 🙃 för att inse när man kommit hem, lång rigg 🙃 så i blåbärssoppans blånad så bygger jag nu om, men finns det något hinder eller nackdel med att göra om till lång rigg?
  2. Ska sätta dit en Evinrude 70 hp 3 cylinder a tidigt 80 tal med trim och tilt, men den är helt slut i skrovet, gått hårt på vågorna, mjuk och fin i botten 🙃 får nog plasta och boxa i vinter och akterspegeln är slut sprucken i underkant för de har kört med 100 HP på denna, skulle undersökt lite bättre innan jag slog till, såg att jag måste plasta akterspegeln men att den var så mjuk under missa jag, 😜 ja ja är man en dåre så är man 😉 men är totalt såld på detta nu, men en fattig Riddare har inte råd med något stort, men söker efter något objekt som har trasigt skrov, så har du ett stort skrov typ cigaretter för en billig peng 😀 hör av dig.
  3. Hej en landkrabba här som nyss blivit med piccolini båt på ca 4 meter, strax under 4 meter och undrar, vad är det för mini båt? tror den är minst 30 år gammal eller runt där? Kommer från Tyskland tror jag, någon Kapten som kan detta?
  4. Snälla finns det någon som kan svara på mått sättning på motorn, lång eller kort rigg, vill inte veta på skrovet, utan motorn, tusan inne på min andra motor nu, och har vad jag tror, 2 lång riggar, vad är längden från övre motorfästet till akvedukt 🙃 eller vad det heter, ja vad är ca länden på kort rigg och lång rigg, kan inte lita på de som säljer, fråga sist, är det kort rigg, men tror nu lång rigg det jag köpt, allt info finns bara på skrov inte motorn?
  5. Okej mycket information här, kan säga, köpte en Suzuki V6 200 HP som någon lyft upp för mycket för att åka fort eller något, vilket gjorde att den sög luft, kan detta vara så, alltså säljaren sa så, köpte ett renoverings objekt med trasig kolv, värme nypt, men kan säga, ingen kolv kvar alls, men kan det vara så att, lyfta för högt och det finns risk för, suga luft?, alltså tillverkaren rekommenderar något längre ner för att minimera luft in?
  6. Okej mycket information här, kan säga, köpte en Suzuki V6 200 HP som någon lyft upp för mycket för att åka fort eller något, vilket gjorde att den sög luft, kan detta vara så, alltså säljaren sa så, köpte ett renoverings objekt med trasig kolv, värme nypt, men kan säga, ingen kolv kvar alls, men kan det vara så att, lyfta för högt och det finns risk för, suga luft?, alltså tillverkaren rekommenderar något längre ner för att minimera luft in?
×
×
  • Skapa nytt...