Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Marcus1310

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Marcus1310

  1. Löste du detta? Isåfall hur? Har liknande problem nu! Och känns som jag testat allt
  2. 2 cylindrig, vet inte om det skulle kunna vara något med tändningen vad kan jag göra för att testa mig fram där? Kolla komptryck men vad mer?
  3. Hej, nu har jag rengjort förgasaren och kollat igenom bränslepump samt filter allt såg rent ut. Men tog isär det och bada det i Mac A25 ändå. ingen stor skillnad samma problem men möjligen lite lite bättre. När jag tog isär högfarts munstyckets övre del så satt det en undre del längre ner, den var inte i skruvad i botten. 1,5 varv upp var den. Jag satte tillbaka allt precis som det satt men i efterhand funderar jag på om den ska vara i botten?
  4. (Inte kunnig alls inom båtmotorer) bytte tändstift för det var ett enkel chansning att testa det var ända anledningen. den tappar kraft vid gaspådrag men bara ibland då och då inte hela tiden. Varit så vid 3 fiske turer. Men var ute idag och testa men nu gick den bra🤔 Slangar och dunk är bytt sen förra säsongen och är fräscha. kan inte ladda upp video blir för stort format.. trots jag bara har ett 4 sekunder klipp
  5. Har en Yamaha utombordare som strular lite. den går bra vid låg fart men vid gaspådrag och högre hastighet så tappt den kraft då och då. Alltså inte helt utan kommer ibland men ofta. jag testade och byta tändstift men det hjälpte inte. någon som har några idéer? Med vänlig hälsning, Marcus
  6. Hej allihopa behöver hjälp!! har en Yamaha 30 hk dragstart (2 cylindrig men en förgasare) som jag köpte nyligen den hade stått i 7 månader innan jag köpte den. Men startade på platts efter 5-6 dragningar gick någorlunda jämt och fint då förutom att det var som att det kom luft luckor så det small var 10 sekund ungefär. sedan hemma så starta jag den dagen efter och då var det helt plötsligt svår startad men efter 10-15 drag så hoppade den igång med lite varierande chock i mm. Sedan gick den väldigt ojämt och small på var 3e sekund och efter 10-15 sekunder så stack den iväg i varvtal och varvade extremt mycket så fix stänga av den. Samma sak händer varje gång jag startar den. vad kan vara fel tror ni? har bara öppnat bränslepump, tändstift och Kollat in i förgasaren inte öppnat något där och allt såg jätte rent o fräscht ut!
×
×
  • Skapa nytt...