Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Fripps

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fripps

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, Vi har köpt en Aquador 23HT 2004 i år och funderar på att lämna in båten för service detta första år. Har några frågor angående det. 1. Vad är rimligt att betala för service av motorn? Verkar som lokala firman tar ca 7500:- 2. Finns det billigare alternativ som t ex pensionerade mekaniker etc som kan hjälpa en de år man inte vill lämna in båten? Jag tänker också att det borde gå att lära sig själv hur man gör av någon som kan. 3. Hur ofta ska man göra service på drevet? Och behövs det? 4. Lokala firman föreslår att man tar av drevet under vintern, då det finns någon stöldrisk. Det kostar så klart att ha dem ta av, förvara, och senare montera drevet. Tack på förhand!
  2. Hej, Vi har köpt en Aquador 23HT 2004 i år och funderar på att lämna in båten för service detta första år. Har några frågor angående det. 1. Vad är rimligt att betala för service av motorn? Verkar som lokala firman tar ca 7500:- 2. Finns det billigare alternativ som t ex pensionerade mekaniker etc som kan hjälpa en de år man inte vill lämna in båten? Jag tänker också att det borde gå att lära sig själv hur man gör av någon som kan. 3. Hur ofta ska man göra service på drevet? Och behövs det? 4. Lokala firman föreslår att man tar av drevet under vintern, då det finns någon stöldrisk. Det kostar så klart att ha dem ta av, förvara, och senare montera drevet. Tack på förhand!
  3. Stort tack för bra svar! Antar att om båten är 7,15m lång och 2,56m bred så behöver man en 7m ställning (ifall man köper en NOA eller en Press&Son)? Och hur stor pressenning behöver man?
  4. Hej, Har köpt en Aquadoor 23HT -04 i år och ska om inte alltför länge ta upp båten och täcka över för vintern. Tacksam för tips på hur man bäst täcker över den, bra prisvärda ställningar och presenningar mm. På marinan är det inte tillåtet att täckmtrl sticker ut mer än 25 cm från båten någonstans. Vill också höra er åsikt om det är bättre att köpa tjänsten och plasta in båten istället med krympplast. Något annat jag bör tänka på som förstagångstäckare? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...