Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

AnnikaSnaell

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om AnnikaSnaell

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Kan jag alltså spänna ratten och det eventuellt greppar igen? Jag skruvade loss under, men där kunde jag inget göra. Som du säger sitter ratten som bara den. Men hela ratten är glapp och skrivarna som allt sitter fast i pulpeten sitter löst, men det kanske inte har med saken att göra? Blir det mindre glapp om jag spänner åt ratten? Köper man en spönnare på Biltema också? Passar Biltemas grejer på de vajrar jag har, alltså är de universala? Vilka av grejerna behöver jag? Båten är inte värd hydraulisk styrning. Jag har en gammal Örnvik 465 med en 25 hp motor. Det
  2. När jag ska styra min motorbåt släpper vajern så jag måste ta tag i rorkulten och styra istället för ratten. Vad är fel? Skruvade loss på undersidan av ratten, men ovansidan fick jag inte loss. Jag kan inget om mekaniken. Går det att fixa eller behöver jag köpa nya saker? Vad i sådana fall. Hela ratten sitter lite löst.
  3. Jag har samma problem. Skulle lossa ratten för vajern släpper när jag styr. Vad gör man åt vajern? Kan man lossa allt och sätta tillbaks "rätt" eller måste man köpa nya saker till styrningen. Jag är novis. Mannen har flyttat och jag är själv med båten!
×
×
  • Skapa nytt...