Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

BoatMcRill

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    101
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om BoatMcRill

  • Placering
    Örlogskapten

Contact Methods

  • Webb
    https://www.youtube.com/c/boatmcrill
  • Facebook
    https://www.facebook.com/BoatMcRil

Profile Information

  • Plats
    Nynäshamn
  • Interests
    Albin 30 Båt Båtliv Båtrenovering Drömmar Motorproblem Nynäshamn Båtrenovering Reparation Tankar Östersjön

Mina båtar

  • Båtens namn
    McRill and Lickan
  • Bild

Senaste Profilbesöken

3 032 profilvisningar
  1. Har tyvärr inte postat de senaste filmerna här. Om man vill säkerställa att man kan se filmerna när de kommer ut så rekommenderar jag att man blir prenumerant på kanalen och sätter å notifieringar så får man meddelande direkt när en film är släppt.
  2. Veckans avsnitt, monterar elskåpet samt målar kölsvinet i förruffen. Snart dags att lägga in den nya durken i förruffen.
  3. Arbetet går vidare med det nya elskåp som ska monteras i McRill inom kort.
  4. Här kommer senaste avsnittet av Boat McRill där jag kommer rätt långt med byggandet av nytt elskåp till McRill. Skåpet byggs i Guana (förmodligen felstavat) teak och magognyplywood. Vill ni vara säkra på att se filmerna när de kommer ut (vanligtvis lördagar eller söndagar numera) så gå in på kanalen, bli prenumerant och sätt notifieringsklockan på "Alla" så missar ni inga avsnitt.
  5. Här kommer de två senaste veckornas filmer. För att säkerställa att ni inte missar något så bli prenumerant på kanalen och sätt notifikationen på "alla" så får ni meddelande direkt när ny film finns.
  6. Satte ihop en liten specialare med tanke på att kanalen i början av 2021 nådde 1000 prenumeranter. Många har inte varit med från början och kanske missat mycket av det första 1,5 åren av reparationer och upprustning av McRill. Här kommer då 1,5 år av arbete på cirka 25min.
  7. Här kommer lördagens film från Boat McRill. Om du vill vara säker på att se filmerna direkt när de kommer så bli prenumerant på denna länk. https://www.youtube.com/channel/UCX25C5FOBZce1WCMV2xw93A?sub_confirmation=1
  8. Glömde att lägga upp senast filmen på sociala medier men här kommer den.
  9. Har totalt glömt av att lägga upp de senaste två filmerna här på maringuiden. Jag har haft lite för mycket att göra för att hålla ordning på allt men här kommer först de från två veckor tillbaka och sedan förra helgens film. Håll till godo.
  10. Denna vecka påbörjas tillverkningen av ny durk i förruffen. Mallade ut golvytan.
  11. I veckans Boat McRill så bygger jag de nya dräneringshålen mellan sektionerna i kölsvinet på McRill.
  12. Här kommer veckans avsnitt av Boat MCRill. Vi är nu tillbaka inne i förruffen och jobbar vidare inför bygge av ny durk.
  13. Minst lika tung vecka som förra men det börjar komma ett ljus i tunneln. Företaget i gång, mitt dagtidsjobb rullar på och de årets tunga bitar börjar bli färdiga. Men här kommer ändå ett litet avsnitt från kanalen, även om det är min Albin25 som kommer i fokus denna gång.
×
×
  • Skapa nytt...