Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

V-Max

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om V-Max

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

2 126 profilvisningar
  1. Hej @en_finne_igen Intressant läsning å vilken smäll det måste varit. När jag ställde frågan så ville jag ha information oavsett om den var bra eller dålig. Ett båtköp ska ju vara något som ska kännas rätt och man vill veta vad man får. Jag vet att många andra fabrikat inte kommer ge samma kvalitets känsla som Windy’n som jag har nu. Verkar som klassregler för hur privatbåtar ska vara konstruerade har sina svagheter. I detta fall verkar det ju även som IPS drevets pyramidprincip ifrågasätts. Leader 10 har vanliga drev vilket känns tryggare i grundstötningshänseendet. Oroväckande är ju de limmade balkarna och att det inte är vattentäta sektioner i båten utan bara tätat med skumplast. Tack åter för svaret, får nog undersöka detta fabrikat vidare.
  2. Hej, Någon här på forumet som har erfarenheter av Jeanneau båtar från ca 2010-2013. Speciellt nyfiken på modellen Leader 10 som verkar passa mina behov. Hur upplever ni kvaliteten på båtarna. Plast, elinstallationer och inredning? Tar gärna emot annan information om dessa båtar positiv eller negativ. Har idag en Windy 32 Scirocco som jag är väldigt nöjd med men skulle vilja ha separat koj fram och hardtop. Tack på förhand.
  3. Hej, Jag har septitank i min Windy Scirocco och ska koppla in däckstömning. Hur har ni andra Scirocco ägare dragit era slangar?
  4. Tack för tipset Kossor, Har varit inne på den sidan tidigare, tyvärr saknas Windy 32 Scirocco :-(
  5. Hej, Jag har också en Windy 32 Scirocco. Jag ska installera just ett Engbo spel Maxi 43 (detta ska var det spel som Windy själva installerade) Har du några fler bilder som visar din installation? Skulle uppskatta om du kunde dela dem. / Mattias
  6. http://www.jetthruster.com/?gclid=CN2OhYWc29ACFYEMcwodMvYBWg En alternativ lösning. Har ingen aning hur effektivt det är eller hur bra det funkar i praktiken. Men man löser ju problemet med att få trustkraften på dreven.
  7. Gaskon, jag undrar också vad som skiljer i frifallsfuntion? Har inte hittat någon relevant text som skiljer dem åt. Tacksam om du kan förtydliga.
  8. Jag är inte skrämd ännu, "Problem är bara möjligheter i arbetskläder" som grabbens idol Mulle Meck säger. Var och kollade i båten idag någon bra lösning ska man nog klura ut. Tack för rekommendationerna om Engbo. Kommer att uppdatera om/när jag gör framsteg.
  9. Tack för informationen, även om den mest känns negativ just nu. Så din rekommendation är att börja gå på gym och köpa på sig ett lager med lugnande medicin inför montering. Har KAD44'or så det är trångt, någon plan på att plocka ur maskinerna har jag inte. Har tittat på Balder spelet då det får mycket positivt på olika forum. Har en fundering på om man kan montera spelet längre in i båten, tex framför/styrbord om styrbord maskin. Och låta linan löpa genom ett rakt rör. Är det något jag inte tänkt på när jag tänker såhär?
  10. Hysteria, Hur gick det med installation? Vad valde du, hur ser din installation ut på insidan? Framförallt har vreden lagt sig efter demontering/montering? Ska själv montera ankarspel i vinter/vår i samma modell av båt.
×
×
  • Skapa nytt...