Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

morrekuling

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om morrekuling

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

415 profilvisningar
  1. Gammal tråd men är nyfiken. Löste sig detta?
  2. Tusen tack. Durrar var en bra beskrivning
  3. Stämmer bra! Grönt = ok. En fråga när jag har en 90 ägare på tråden... om du kör framåt på tomgång, minsta hastighet vibrerar din motor då? När man sedan gasar liiite så försvinner det... skulle du också kunna kolla om du känner vibrationer runt 3200 varv och sedan när du accelererar upp till 3900 varv typ. Tycker jag känner lite vibrationer och undrar om det är normalt. Tack på förhand
  4. Hej alla kunniga. Har en BF90 från -13 Tre frågor 1. när man kör framåt på tomgång så vibrerar motorn en del. Är det normalt? När man sedan gasar på liiite så försvinner vibrationerna. 2. När jag gasar på från 3100-3600 varv typ tycker jag det är en vibrerande känsla från motorn. Är det normalt? Det kanske känns så när man accelererar i dessa varv? 3. när man kör sakta så tycker jag motorn går liiiite ojämnt. Det är verkligen lite men den går inte helt som en symaskin. Men det kanske är normalt? Tusen tack för svar till en helt oerfaren Hondaägare
  5. Om man fått lite skav på skedda och propeller, lite färg som gått bort. Hur allvarligt är det med tanke på galvaniska strömmar?
  6. Hej Har en Honda BF90 från 2013. Den har gått 130 tim. Kamrem är inte bytt. När ska den bytas? Någon som vet? Tack!
  7. Är påväg att köpa en Micore 570CC med 90 HK Honda. Motorn har typ gått 100 timmar men se bilden. Hur kan propellern redan nu ha sådana kavitationsskador? Vad kan ha hänt, var är er analys? Vad ska jag tänka på innan affär? Titta på montering, kavitationsplattan i förhållande till förlängd köl.. Kan det vara så att förra ägaren kört för upptrimmat och detta orsakat det hela? Tacksam för svar!
  8. Ja men exakt. Den här sommaren går båtarna på några timmar.
  9. Tänk på att det är med en 80-trailer med i köpet. Om man drar av 15 000 för den är vi nere i 130 och jag har inte sett någon 568 under 135...ja det är säkert lite för mycket men kanske inte extremt.
×
×
  • Skapa nytt...