Gå till innehåll
lördag 20 april 2024
Anderssonjorgen

Båtskafferi

Rekommendera Poster

Hej på er alla sjömän!

Köpte en Searay 23 fotare i höstas. Det är vår första båt och hon kommer att sjösättas de närmaste dagarna. Så himla spännande!

Båten är utrustad med kyl och en spritplatta i köksavdelningen. Nu till frågan:

Vad ska jag fylla skafferiet med? Vilka konserver behövs? Bröd som tål lite fukt? Vilka verktyg behövs (omnia-ugn, grill osv)? Kryddor? Någon som har något smart sätt att fästa grillen på pulpiträcke? Älskar att grilla med kol....

Vi gillar mat och matlagning så det känns lite trist att bara ha Ravioli och liknande i skafferiet. Självklart måste Bullens pilsnerkorv finnas i alla fall...

Vi kommer att vara ute en helg i taget.Möjligen några dagar upp till en vecka i rad.

Skulle vara kul att få råd om ett båtskafferi som grund.

Tackar på förhand!

//Jörgen

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej

- att laga mat på sjön är kul och speciellt... jag har skrivit endel i min blogg  följ länken och klicka sedan på båtmat så får du inläggen som handlar om det.

http://myrablogg.rodarummet.net/#post31

ps. glöm inte att saffa dig en burkugn.. världens roligaste sak att ha ombord, vare sig man bara gör bekeoff bröd eller mer avancerade saker.



Senast ändrad av Marrexxx | 13 maj 2012 | 23:12

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...