Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

sunimod

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    119
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om sunimod

  • Placering
    Örlogskapten
  1. Ja som jag skriver så är det nog inte så lätt alla gånger Magen har blivit hård o spänd o pillrena har inte hjälpt ett skvatt snarare värre. Vikten e problemet presis som för många andra. Har gått upp hela tiden, Går bara upp. Nu e de ju nyårsafton o ja hade tänkt sätta ett sånt där nyårslöfte om att gå ner men utan knep om hur blir de säkert bara skojj av såna löften. Sökt på nätet o då hitta jag denna, låter lurigt, va tror ni? Det var en kille som var överviktig. Han visste inte hur han skulle göra för att gå ner i vikt. Men så en dag fick han ett nummer av en av sina kompisar. Kompisen sa: - Ring det här numret så kommer du gå ner i vikt, det lovar jag. Jag har själv prövat det. Killen var först lite tveksam till att det skulle funka men sen ringde han i alla fall. - Ja hejsan, hur mycket vill du gå ner?? svarar någon i telefonen. Det kostar 25 kr per kg du vill gå ner. - Ehh, jag vill gå ner 1 kg, svarade han. Nästa dag ringde det på dörren. Där stod en snygg blondin som sa: - Om du fångar mig får du sätta på mig. Hon sprang och till slut fångade han henne och satte på henne. Nästa dag vägde han sig och mycket riktigt hade han gått ner 1 kg. Nästa dag ringde han igen och sa att han ville gå ned 5 kg. Dagen därpå stod en snygg mer vältränad blondin och sa: - Om du fångar mig får du sätta på mig. Som vanligt funka det och han gick ned 5 kg. Nästa dag ringde han och sa att han ville gå ned 25 kg. - Är du säker? Jag menar 25 kg är väldigt mycket åt gången, sa tjejen i telefonen. - Jodå, jag är säker, svarade killen. Nästa dag ringde det på dörren och utanför stod en skötare med en stor hårig apa i koppel. Skötaren sa: - Om du inte springer så fångar apan dig iställe
  2. Tackar för alla fina svar, gott me sånna som bryr sej. Kompletterar lite bara. Den är nu hård och spänd och gör lite ont ibland. Kanske pillrenas fel. Eller så äre lutfisken. Måste komma påt före nyår annars inget kul. Gaffatejp tror jag inte påt för de skulle nog bara förvärra saken Powertrim ä de nåt liknande som Crossfit?
  3. sunimod

    Problem me den

    Hej Har problem och vet inte hur en ska göra ? Beter mej ganska normalt men den går bara upp Hela tiden Va nere på stan förra veckan men det känns inget vidare Köpte ändå några piller i butiken me hälsokåst Dyrt blev de men de skulle göra dunder påstå de Sedan en kort sväng till kafét med hon den där snygga puman, de har goa bakelser Men då gick den upp igen Sökt på flera sajter men ingen bra plan på va en ska göra Någon säjer si en annen säjer så Motar gärna tipps om hur en ska göra, säkert nån annan som haft samma problem me den.
  4. sunimod

    vad kostar

    Grannen Bengt har en sån Gullringen -71a och den trimma han me en motor från en rally amazon. Köpte båten snorbilligt då förra ägarn missat vintern och blocket spräckt. Dubbla weber 36:er och portad topp och specialkamaxel. Säkert 250 kusar Har varit me ute i hans båt och den gick himla fort, livsfarligt fort. Nån som vet om 60 knop e möjligt för det påstår Bengt?
  5. Gött att nån har fattat, Göttmos. Har hjort samma hemma men i de skåpet fanns även en del reservproppar, asså sånna i porslin. Tipps vart en lägger de propparna? Går åt en del porslinsproppar när ja drar igång högtröckstvätten. 3 fas på 50KW
  6. Polarn flikade in me att diesel är kört. Går aldrig få en black box att funka om man inte installerar tändsystem på dislen. Är allså bensinare som gäller och då får vi glömma den fina båten. Måste funka så vi kan kröka och dra ner gasen när sjöpolisen närmar sig och de ska aldrig få upp den i mer än 14,99999 knop.
  7. Tackar för tipset men inte riktit va ja söker. Frånskild eller inte spelar ingen roll de e lika goa efter några glas vin. Speciellt om de inte fått nått på ett tag. (nja inte vin allså) Hitta den här på blocket (se bild) och den är 9 meter och verkar riktigt stabil. Säkert något pumorna kommer gilla, lite klass asså En Newport bass, Nån som vet om de e ett bra köp? Den har även mikrovågsugn så man kan värma mat. Gött om man blir sugen, ja på mat allså.
  8. Hört talas om att det skulle finnas nån typ av elektronik så man kan hålla koll på vart sjöpolis e. Stämmer de å vart hittar man sånt? Polarn e inne på att vi ska skaffa en sån där black box som man kan sätta på trimmade moppar så de bara går i 30 fast de e trimmade å kan göra 80. Han tror man kan få båten att göra mindre än 15 knop me en sån.
  9. Hej Gett upp fartbåtar nu å letar efter en kul båt man får köra å kröka samtidigt. Jag å polarn tänkte ha lite kul i sommar och då kan man inte ha en snabb båt för då kan man tydligen fortsätta med pilsnern. Polarn påstår åså att den inte får vara mer än 10 meter men e inget problem då 7-8 meter räcker gott å väl. Lite krav. Motor, inombordare helst. Diesel eller bensin spelar ingen roll men ska va lättstartad. Gärna träbåt då de känns stabila men plast kan gå de me. Ruff e ett krav så man kan kvarta i båten om det behövs. Plats för bra kylskåp e pluss. Vi ska ta kanalen upp te skärgårn, ja den med Stockholm. Polarn säger den är jäkligt fin och måste ses. Så kom gärna med bra tips. Summer 2014 here we kam.
  10. Klart som korvspa att du kan få ut mera kräm ur Parsunen. Men sikta på tändsystämet, ger mer power. Kolla på ebaj de har massa kul som ökar gnistan åså får du ett jäkla drag i motorn. Glöm apsolut inte att byta tänstift till ett som klarar mera power och kolla proppen så den sitter stabilt. Good lucks
  11. Jäkligt tråkigt, lider me dig. SJälv nu skaffat ny båt, ja inte helt ny men jäkligt välvårdad. Nu me en Merkurry utombordare på 225 kusar. (4 taktare) Båten ja givetvis en ryds igen, Finns inget annat i mitt hjärta. En fin 620 GTS. Så jäkla grann att tårarna e nära när ja tänker på min gamla rydsen. Men tänk frammåt grabbar. Jäklar va sugen ja e på sjösättningen. O sen proppen, ja den är givetvis väl förvarad. Inlindad i en filt och förvarad i förrådet. Proppen ja de en en Merkurry Chopper och ska ge ett gött vrid. Letar trim te motorn så om nån har lite tipps så mottas de gärna.
  12. Jäkla osis. Haft samma problem men inte lika jäkligt som de här. Haru provat me vasselin? Supeknep som hjälper mot massor me krångel. Asså du smetar påt och sen väntar ett dygn så brukar de krupit in och smörjer opp de mesta. Super även te att smörja proppen före vinterförvaring.
  13. Köpte larm te kontajnern. Sicken skit. Köp inte sånt. bild på larmet Plus extra ljud och blixagregat på 16.000 watt Givetvis kunde de koppla bort larmet och snodde båten ur kontajnern. Hade köpt ny motor, ja ja inte riktigt ny men nästan. En Marriner igen men lite större. Helblåst ble jag. Så nu har jag ett värdelöst larm och ingen båt. Bråkar me försäkringsbolaget som påstår kontajnern inte va låst. Givetvis snodde de kättingen (svindyr) också och låsen satt kvar i kättingen troligen. Nu fundera ja på en stor elak hund. En ilsk jävel.
  14. Köp inte spik för det gjorde ja.De krokna som bara attans, ingen bra kvalite de inte. Men tösera å billiga och riktikt kärvänliga, Nu har du me eget så de blir nog inte lätt. Man ska inte ha me tårtapå kalas, hehe. Nej för katten, ge dig inte in på sådant. Fick uppsöka läkare efter för det blev klåda som bara den, men nu är de bra.
  15. Hoppsansa Se upp för böveln. Jag skaffa propplåda förra året och det gick åt pipan. Proppen havererade och motorn ble skrot. Hade en proppulse som ja förvara i en propplåda hela vintern. Elände då denna sommarn ble utan båt. Inte hittat nån lämplig motor efter Marrinern ble skrot. Får bli vinterns projekt. Rydsen står redan i kontajnern.Så nä, skit i propplådan, propphylla eller proppskåp.
×
×
  • Skapa nytt...