Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

tjabo2

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om tjabo2

  • Placering
    Kadett
  1. Har "finska pinnen" och tycker den är mycket bekväm att använda. Är dock osäker var man fäster linan. Fäste först i toppen men har börjat fästa den där nere. Det är mycket kraftigare ögla där nere. Hur gör du Mackey?
  2. Då jag är 60+ har synen blivit sämre, men vill ha 9-tummare främst för jag tycker Garmin har "felvända" navigatorer. 700-serien är ca 9 cm på höjden 91:an är 11 cm.
  3. Tackar för länken! Intressant läsning.
  4. Har en 10 år gammal Navman 6600 idag o tycker den är slö speciellt i låga hastigheter. Enligt demofilmen verkar det ju vara ganska stor skillnad mellan 1 0ch 10 Hz. Får nog bli en 9-tummare med 5Hz, den är säkert bättre än min gamla. Dessutom har ekolodet lagt av på min gamla.
  5. tjabo2

    Garmin

    Skall köpa ny navigator o funderar på Garmin echo Map 91SV. Den har en 5 HZ GPS medan andra t.ex 721:an har en 10 HZ. Är det stor skillnad i praktiken hur bra gps:en visar båtens position? Vill helst ha 91:an då den har större skärm.
  6. Hur mycket påverkar ett glapp i drevet i storleksordning som på filmen? Får man ratta mycket mer i låga farter? Har nämligen ung. lika stort glapp och båten är svårstyrd i låga farter ( under 6-7 knop)
×
×
  • Skapa nytt...