Gå till innehåll
måndag 29 april 2024

Samot74

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Samot74

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Hur har det gått med motorn? är lite nyfiken om du har fått fart på den. Jag har nämligen samma problem med min Johnson 18hk.
  2. Hej! Det absolut billigaste sättet är att sätta en ikea kasse bakom båten! Funkar faktiskt bra. Men det finns säkert andra bättre och seriösare allternativ.
  3. Hej! Har köpt en gummibåt 3,50 lång och en max rek. motor 15hk. Tror ni det går bra att köra med en 20hk johnson från början av 80-talet eller är den för stor tror ni? Har nämligen blivit erbjuden en sådan till ett väldigt bra pris.
  4. Hejsan! Testa med båtmats han har mycket prylar till gamla pentor mvh. samot74
  5. Hej! Är det någon som vet var man kan få tag på en propeller trebladig till en Uttern 760. Storlek 17x13 axeldiam.22mm till 25mm konisk. tacksam för tips Mvh samot74. Senast ändrad av Samot74 | 11 juli 2009 | 20:29
  6. Ja du anemos du kan konsten att uttrycka dig begripligt du!
  7. Håller med föregående talare fullständigt livsfarliga grejer ha alldrig många värmeljus tätt i hop.
  8. Det ska vara extremt gynsamma förhållanden för att en trasa el. trassel ska tända. Självfallet så ska man inte ha sådana ligga ändå, det bästa är att elda upp trasorna på ett säkert ställe.
  9. Flampunkt=Den temp. då ett ämne avger brännbara gaser i sådan koncenration att den kan antändas i luft. Termisk tändpunkt= Den temp. vid vilken ett brännbart ämne antänds spontant utan särskild tändkälla. Diesel har flampunkt 60 grader och en termisktändpunkt på 220 grader. MVH Styrkeledare samot74
  10. Samot74

    Uttern 760

    Hej! Är det någon som har någon erfarenhet av en uttern 760 får gärna säga några ord om denna båt tack på förhand. /samot
  11. Tack för angagemanget Bo. Det där låter som en båt för mig nu återstår det att hitta någon på lämpligt avstånd att åka och titta på. /samot
  12. Jag har även tittat på Nidelv 24 som jag tycker ser trevlig ut med sin stora u- soffa akter ut. Och nidelven ligger i ungefär samma prisklass som albin 25 är det något man ska se upp med på Nidelven?
  13. Samot74

    Albin 25

    Hej funderar att köpa en Albin 25 skulle villja hör om lite för och nackdelar och vad man ska ha för motor osv.
  14. Har fru och två barn på 3 och 5 år har tänkt mig en båt som man kan övernatta i någon natt. tex en midcabin på 7-8 meter men dom blir ju lite törstiga med v8 motor. Har även tittat lite på typ snipa men då får man ju inte ha allt för bråttom. Skulle gärn villja ha lite tips och erfarenheter av er. Prisklass max ca 230t.
×
×
  • Skapa nytt...