Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

gocke

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om gocke

  • Placering
    Kadett
  1. RikardE, Zipwake finns endast med FULL automatik! Det är inget man köper extra som till Humphree, utan här har man allt med som standard. Active roll control Advanced turn recognition Coordinated turns Easy sensitivity control Curve-based pitch control Pitch-offset control with quick save Easy manipulation of pitch control curve Basic pitch control curve from boat dimensions Ang. frågan om utnyttja systemet för att lägga sidan mot vinden eller sjö, så går detta utmärkt att göra. Man skall bara stänga av automatiken för ROLL och trima systemet manuellt för att ställa in vilken vinkel/trim man vill ha.
  2. Är det någon som vet om det finns en kran eller dävert på marknaden som klarar av att lyfta en motor från t.ex. en gummibåt upp till pulpit eller motorfäste? Vart köper jag och vad kostar det i så fall...
  3. Kolla om detta kan vara något för dig... http://ilasmarine.se/produkt/power-il-commander-500w-katting/ Finns med lina också.
  4. ÅTERKALLNING AV BLUECHART G2 OCH G2 Vision VERSION 2009 BEKRÄFTAT! http://www.garmin.se/bluechart2009 Om inte sidan funkar så ärden inte uppe ännu, men kommer komma upp snart!
  5. ÅTERKALLNING AV BLUECHART G2 OCH G2 Vision VERSION 2009 BEKRÄFTAT! http://www.garmin.se/bluechart2009 Om inte sidan funkar så ärden inte uppe ännu, men kommer komma upp snart!
  6. läs min tråd om g2 & g2 vision korten från 2009...
  7. Detta gäller bara korten från 2009! Jag tror knappast att dom kan leverera kort inom 2 veckor vad jag har hört. Tror det blir så att jag letar kort på blocket nu i stället... http://www.blocket.se/stockholm/BlueChart_G2_VISION_VEU046R___VEU712L_21877217.htm?ca=11&w=1 Vad tror ni om ett large kort?
  8. Fick idag ett mail från GARMIN där jag frågat om felen på dom nya korten 2009. Vad ska man göra när återförsäljarna inte äns är informerade? Bifogar mailet nedan! Från: support@garmin.se Skickat: den 4 juni 2009 10:43:15 Till: jocky2002@*****.com Hej Johan, Det verkar vara fel på de nya bluechart g2 och g2 vision korten när det gäller djupangivelser. Det kommer antagligen bli så att vi kallar tillbaka korten inom kort för att fixa till dem. Var vänlig gå tillbaka till er återförsäljare för att uppge namn och telefon nummer tills när detta sker. Det är möjligt att återförsäljaren inte känner till detta ännu men det kommer de göra. Med vänlig hälsning / Best Regards Kathleen Garmin Sverige - support www.garmin.se
  9. Fick idag ett mail från GARMIN där jag frågat om felen på dom nya korten 2009. Vad ska man göra när återförsäljarna inte äns är informerade? Bifogar mailet nedan! Från: support@garmin.se Skickat: den 4 juni 2009 10:43:15 Till: jocky2002@*****.com Hej Johan, Det verkar vara fel på de nya bluechart g2 och g2 vision korten när det gäller djupangivelser. Det kommer antagligen bli så att vi kallar tillbaka korten inom kort för att fixa till dem. Var vänlig gå tillbaka till er återförsäljare för att uppge namn och telefon nummer tills när detta sker. Det är möjligt att återförsäljaren inte känner till detta ännu men det kommer de göra. Med vänlig hälsning / Best Regards Kathleen Garmin Sverige - support www.garmin.se
  10. Något dåligt med uppblåstbara är att dragkjedjan kan fastna och se till så att den inte öppnas ordentligt! Har testat detta på båda automat och manuel men bara genom manuel utlösning!
×
×
  • Skapa nytt...