Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

jorgensen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om jorgensen

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. http://www.monitorpro.com/ Kan du titta på system till din motor även http://www.martec.se/ Skall du sälja båten någon gång så är det en stor fördel med sötvatten system.
  2. Jag har köpt mycket här http://www.marinepartsexpress.com/ http://www.marinepowerservice.com/ kolla först här http://www.marinepartseurope.com/ det är halva priset i usa på dom andra 2 länkarna
  3. Som att motor är 9 år gammal så är det känsligt med rost flagor i värmeväxlaren.
  4. Jag skall efter montera ett färskvatten system i båten . Motorn är en 5,7 Gi 2001. systemet är ett monitor. Jag skulle vilja ha ett filter mellan motor och värmeväxlaren. Är det någon som vet något bra om detta, var kan jag köpa ett sådant filter
  5. Mycket handlar om hur mycket pengar man vill lägga. ett tips, titta på den amerikanka sidan,köpte själv en för nästan 60 % av priset.
  6. En ce märkning kostar ca 25000kr,då får du ett papper på båten. Du skall inte tro att kvaliten är sämre på en amerikansk båt än om den är såld i europa. Dom gör ju inte sämre båtar till sig själva än dom som expo.
  7. Hej bättre sent än aldrig. Här har du en bra sida ,har köpt en del själv där. http://www.marinepartsexpress.com/ Lycka till
  8. jorgensen

    Duo propp

    Hur får man av propp nr 2 på ett volvo penta drev från 2001 beteckning DP-SM 1.95 (m22). Har hört att olje plugge skall sitta där.så det är nödvändigt att ta av den.
  9. Jag bor på västkusten (Helsingborg).båten är inporterad så vilken färg där sitter i dag vet jag ej mer än att den är svart. Båten gör 35 knopp max fart ca 3 ton tung ,8,6 m lång. Vad skall jag välja för färg.
  10. www.marinepartsexpress.com här är ett bra ställe att shpa billiga delar . Själv köpte jag en ny tomgångs ventil , i sverige 4450 kr frakt. I usa med frakt o tull 1930 kr . Det gäller att utnyja internet
  11. jorgensen

    Drev

    Hur byter jag olja i drevet. ser ingen botten plugg . Drevet är från 2001 duo prop volvo penta.motorn är en volvo penta 5,7 Gi 280 hk.
  12. Vad skall jag välja för någon färg . jag har en four winns 8.6 m lång 2,59 bred max fart 35 knop.
  13. Är det någon som vet hur jag får av nr 2 propeller första satt med en mutter andra ?.jag har en penta års model -01.
  14. har en knapp på toaletten det står toilet trycker jag på den händer inget hörs inget jag undrar vad den är till,jag har manuel pumpning till toaletten så det är inte det. fråga två,jag har en flipp knapp under gasrelaget,den är vit. tillt har jag på sidan av gas reglaget båten jag har är en four winns -02 ,268 vista .med en 5,7 gi volvopenta med duopropp.
  15. Är det någon som vet hur man kopplar i hop en gfs10 med en gps 525s. det verkar som man skall köpa till ett kit.men hittar inget info om detta. jag har mejlat garmin men inte fått svar 7 dagars sen.
×
×
  • Skapa nytt...