Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

hosianna

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    109
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om hosianna

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej kappseglare. Hoppas att det är okej att posta detta här!! Jag håller i en fokusgruppsdiskussion om framtida navigationssystem den 7:e april kl. 17.30 i Göteborgsområdet (plats ej bestämt. Det beror på hur många som kan) Inbjudna till denna diskussion är NI SOM GILLAR ATT KAPPSEGLA. OBS!! Som belöning får ni den app detta så småningom ska utmynna i, en enklare middag under diskussionen och några biobiljetter var. Om ni kan och har lust så maila mig på staffan@66nm.se. VÄLKOMNA!!
  2. Har funderat lite. Om jag ska kunna använda en hög belastning ca 360W (30A) och dessutom i en blöt miljö vad gör jag då. Laddströmmen från panelen är ju inget problem men lasten är förhållandevis stor. Ska jag koppla lasten direkt till batteriet då?
  3. Tjena. Har ett litet GEL-batteri på 36 Ah och en solpanel på 18 W. Behövs laddningsregulator? Någon har sagt mig att det finns en tumregel att under 20 Watts solpanel behövs det inte.
  4. Du kan använda den som skärbräda
  5. På måndag åker min Hanse i plurret. Otroligt gött!!
  6. Idag var till och med vårrustningen okej. Men uppfínn något som löser upp Sikaflex. Fingrarna är kolsvarta....
  7. Tja tycker man att detta är skönt så kan man ju kanske leva så året runt... Båtliv behöver inte vara frånvaro av alla sina bekvämligheter. Vi har en bobåt, inte en jäkla stuga på landet... Bobåt låter bra!
  8. Ja, Lurium ska man akta sig för. Ditt recept lät riktigt bra. Får väl testa.
  9. 200 kkr låter dyrt för att vara lat.... Blir nog såpa och borste, trots allt.
  10. Vad har du för handikapp som gör att du inte orkar det!? eller är det bara ........................!? Jag har fått den allvarliga diagnosen Latmaskus severus. Det är hemskt. Läkaren har föreskrivit sträng avhållsamhet från arbete :-)
  11. Har någon testat högtryckstvätt på teakdäck. Alltså, sån där snurrpryl som man har på trallvirke. Vågar man testa? Orkar fan inte ligga på knä och gno...
  12. Avstår ni eller någon ni känner båtlivet av någon anledning? I så fall vilken? Jag har börjat höra och märka att vissa avstår båtlivet för att de blivit äldre eller för att båtlivet förändrats på olika sätt. Detta tycker jag är jättetråkigt och undrar därför även vad skulle få er/dem att ändra sig?
  13. Tack för alla härliga svar:-)))) Två veckor kvar till sjösättning är två veckor för mycket...
  14. Gå till professor Dennis Pettersson eller Håkan Alm innan ni sätter ihop en sån här enkät.
×
×
  • Skapa nytt...