Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Svwerker

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    223
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Svwerker

  • Placering
    Kommendörkapten
  1. Sedär, en som fattat. Jag skulle oxå bli hyggligt sur om jag blivit behandlad som annonsören så jag förstår honom.
  2. Och du tror på fullt allvar att sabotaget var riktat mot just det budskapet? Jag tror att syftet var att sprida sin skadliga kod och att de skiter fullständigt vilken sida de hackar.
  3. Nej det blir ju lite svårt att få något kvar av båten då. Det jag menar är att man måste vara berädd på att pesten gått längre in i laminatet och att det kanske inte räcker med att avlägsna gelcoten.
  4. Plastpesten uppträder där laminatet inte blivit 100% och det kan ju vara ganska långt in så det räcker inte att bara avlägsna gelcoten.
  5. Vad ska din motor varva på WOT? Vad menar du med originalpropp, vilken stigning har den? Har du hissat motorn?
  6. Jag har missat att Hanna Fahl jobbat med morgonpasset, när var det? Det är inte Hanna Hellqvist du syftar på? Hanna Fahl jobbade med P3-populär i många år innan hon gick över till DN.
  7. Jag får det till ca 170 cm. Lite svårt att mäta när man är själv.
  8. Sorry glömt detta. Ska försöka fixa det i morgon.
  9. Det blir i princip tvärs rutan. Är det måttet vid relingslisten eller nere vid vingen du söker?
  10. Problemet är att blir det för mycket vatten så kommer det fortfarande att blanda sig med etanolen men inte med bensinen.
  11. Att den skjuter i förgasaren och tappar kraft tycker jag tyder på soppabrist. Du kanske tömmer flottörhuset för att pumpen inte hinner med.
  12. Det som är intressant är hur det ser ut i akterspegeln. Det brukar vara trä som distansmaterial och det brukar ruttna då det aldrig är helt tätt.
  13. Hissa motorn. Skaffa hydraulstyrning om du inte har det. Riktigt bra, kanske soliida, motorfästen. Lär dig att balansera båten. Den båten har väl ingen skida och då blir det som att balansera på en penna ovanpå en badboll.
×
×
  • Skapa nytt...