Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Ralle-O

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    58
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Ralle-O

  • Placering
    Löjtnant
  1. Då är det ju jävlit konstigt att mina regnmätare i plast spricker varje vinter, jag glömmer hela tiden att ta in dessa och får köpa nya varje vår. Likadant är det med hinkar, plastbackar, div. leksaker, vattenkannor mm. som glöms ute under vintern, dessa är i regel spruckna när våren kommer om de legat så att vatten hålls kvar. Jag har allti haft för mig att det är kylan som gjort att vattnet frusit, expanderat och spräckt dessa öppna kärl, men naturligtvis inser jag nu att det är fel. Troligen är det illvilliga människor som varit och sparkat sönder alla dessa ting. Förbannade vandaler! Ang. trådfrågan har jag alltid använt glykol som frostskydd i toan, jag har inte haft problem med varken frostsprängningar eller andra defekter i systemet med denna behandling. Senast ändrad av Ralle-O | 11 oktober 2007 | 09:59
  2. Därför, mina vänner, är det ytterst sällsynt, för att inte säga unikt, att endast en av de inblandade döms som vållande till olyckor till sjöss!
  3. Jag ser en viss marin koppling eftersom det är en marin sida det här och pennalismen frodas!
  4. Pennailst (som Westfjord26) Fast det var kanske fel bokstav... men iofs. vem bryr sig, P kommer väl såsmåningom?
  5. Tja, jag kan ju en del marina ord som börjar på r, men det är väl bäst ni får sitta och leka för er själva. Ni verkar ju vara rätt känsliga på att följa några regler som (vad jag kan se) inte finns! Och vad skulle det hjälpa om jag tog bort mitt inlägg när det finns lika stora idioter som lägger in det i sitt eget inlägg? Senast ändrad av Ralle-O | 13 september 2007 | 13:13
  6. Ett alternativ är ju att faktiskt prata med dem, det kan man ju göra på ett sånt sätt att man inte stöter sig med dom. Be vänligt och tala om att de flesta vill ha lugn och ro efter tex kl 18:00. Ofta kan det ge bättre resultat än att komma med någon förordning från myndigheter, om det nu finns någon sådan. Den kan man ta till om man märker att vänligheten inte hjälper.
  7. Det finns väl många bokstäver kvar att gå igenom, inte behöver du låsa tråden ännu!
  8. Kabel Kabelgarn Kabelgatt Kabellängd Kabelslaget Kaja en rå Kalf Kalfatra Kalmarsundsbåt Kam för rorpinnen Kanot Kantring Kantkrum Kapa Kapp Kapsejsa Kardel Karring Kastande Kastblock Kasttåg Kattrigg Kattrygg Kaus Ketch Kjetting Kilklämmare Kindbackar Kink Kip Kitt Klabb Klam Klapplöpare Klar Klara Klink Klinka Klo Klyka Klys Klyfvarbom Klyfvare Klås Kläda Klädkila Knapp Knekt Knif Knipa Knyttels Knä Knäck Knäfring Koben Kobrygga Koff Kofferdifartyg Koffernagel Koj Kollision Koltjära Kom inte högre! Kommandoord Kompass Kompasstreck Kompensationsmagnet Komplimentering Kontrastreck Kopparfast Kopparförhydning Kork Korkfender Kort Kortlåda Kortsplits Kosterbåt Kovända Krabb Krage Kranbalksvis Kravel Kri Krik Krona Kryssa Framgången Kryssningsyacht Krysshult Kränga Krängstek Kuling Kupolankare Kutter Kåre Kära Käringknop Kölbåt Kölfena Kölhala Kölsvin Kölvatten Köra i vind Senast ändrad av Ralle-O | 12 september 2007 | 21:13
  9. Nja, det kan tyckas så men det är faktiskt simplare än så! På bifogad bild finns en remsa tvärs över. Denna remsa har samma gråa nyans på hela sin bredd, men eftersom bakgrunden skiftar färg tycks remsan få andra nyanser beroende på bakrundens nyans. Det kallar jag en optisk illusion! På matteproblemet finns ingen sådan illusion utan det är som trådrubriken säger ett matteproblem, dock väldigt simpelt. Kollar noga på linjer och vinklar så kommer ni snart underfund med att tex. den sammansatta figuren faktiskt inte är en triangel!!!
  10. Det är ett intressant fenomen fram tills man kommer på den simpla lösningen.
  11. Ralle-O

    öde ö

    3. Baazzooka. (Kan ju finnas Infödingar och huvudjägare även på en öde Ö) Trodde du skulle ha den att skjuta på båtar med raka rör som åker förbi och stör! Enligt en annan tråd verkar risken för det överhängande eftersom dessa finns överallt... 1. Öl (motivering överflödig) 2. Sprit (om ölen tar slut) 3. Vin (om även spriten tar slut)
  12. Jag vet inte om jag tog åt mig speciellt mycket, men det inlägg som jag citerade var väl riktat till någon? I ditt nästa inlägg påpekar Du att det inte var riktat till steve, vem var det då riktat till? Eller är Du, likt borttagne SWE54, en sådan som tycker att endast det som Du tycker är roligt eller passande får förekomma i trådarna?
  13. Nej! Hoppas jag kan skriva samma svar till hösten!
×
×
  • Skapa nytt...