Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

millerone

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om millerone

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ok, men om jag isåfall börjar att spola utan motorn igång så att det sprutar tillbaka ut genom drevet för att sedan starta motorn och låta den gå borde väl således hela systemet få glykol? Tycker det är svårt att få tätt med spolmuff, överväger drevsäck. Någon som har erfarenhet huruvida Biltemas drevsäck är storleksmässigt kompatibel med DPS-dreven?
  2. Min motor (VP 5.0 GXI) har en anslutning (typ Gardena) där man kan ansluta en färskvattenslang och sedan spola igenom systemet med färskvatten efter körning. Kan jag nyttja kopplingen även för vinterkonservering med glykol? Visserligen får inte drevets inloppssida någon glykolgenomspolning men kanske inte har någon större betydelse? Har tidigare använt spolmuff vilket jag tycker funkat sådär.
  3. Islinge sjömack på Lidingö betalade jag 15:77kr/litern förra veckan.
  4. Testa denna produkt... Lefant Spricktätare
  5. Parsun och motsvarande är riktigt crap, väsentligt mycket sämre än man kan tro. Var nära på bryta ihop då jag såg min kollegas motor, maskinen hade gått 6 timmar och var dags att kasseras. Komponenterna inuti rostar, elektroniken strular, te.x. defekt cdi-box. Kolla och jämför med en riktig motor. Smäckigheten är slående. Men jag har samtidigt förståelse att vissa går på dessa minor och köper. Ser ju trots allt rätt schysst ut när kåpan blänker och den liknar en bra motor. Desutom är det ett ordentligt överpris för det du får. Riktigt dåliga komponenter rakt igenom. Ska tillägga att jag föredrar grejor till bra pris, och köper mycket Kina-prylar, men att lägga pengar på dessa motorer är enligt mig helt bortkastat.
  6. I Uddevalla avgörs målet. Gå in under nyheter från kl. 19.00, och spola sedan fram till sista delen av inslaget. Senast ändrad av millerone | 28 oktober 2010 | 21:53
  7. HR verkar ha det kämpigt på flera fronter just nu..... http://svt.se/2.34007/1.2192850/hallberg-rassy_pa_orust_far_kritik_efter_inspektion?lid=senasteNytt_1765014&lpos=rubrik_2192850 Senast ändrad av millerone | 21 oktober 2010 | 12:03
  8. Skulle vilja ha tips på vilken som är den bästa metoden och medlet för rengöring av segel? Segelet har diverse smuts- och mögelfläckar som verkar sitta rätt hårt. Senast ändrad av millerone | 18 maj 2009 | 14:32
  9. Jag har tidigare sålt en Lami 425RX med evinrude 25hk-89. Jag fick 20.000 för den. Och då var den i hyfsat skick.
  10. Gelcoat filler finns inte i flera kulörer som ovanstående skribent skriver. Utan den ingår i Plastic Paddings sortiment och finns i kulören 200-vit. 200-vit är förmodligen i vitaste laget för din Örnvik men hör med en återförsäljare så bör dom veta vilken kulör just din båt har. Sedan kan du köp Gelcoat-spackel som finns i de flesta kulörer. (definitivt den vita du söker) Sen är det bara att spackla och våtslipa.
  11. Solcellspanelen 50w från erlandssons verkar riktigt schysst. Garantin säger att den ska ha kvar 80% kapacitet efter 25år. Allstå 25års garanti. Och 10år för 90% av nykapaciteten. 2495kr är grymt bra.., måste glida förbi butiken o shoppa mig en panel.
  12. Förra året blev det 20:e feb. Gick 25nm samma dag. Till skillnad från i år var det vid tidpunkten isfritt och ca 10
  13. Perfekt jämförelse 240-850:) Maxi 77 är en kanonbåt på många sätt varför den tillverkats i fantastiskt många ex. nästan 4000. Kvalité komfort och trygghet. Dock så medför ju detta att båten finns överallt var du än seglar här i svenska vatten vilket kanske va lite trist. Maxi Magic seglar ju vad gäller lys hyfsat mycket bättre. 1.03 för M77 och 1.07 för magic:en. Magicen säljs i regel med inomborade vilket inte är lika vanligt på m77. Jag föredrar defintivt inombordare vilket ger bättre motorgång,laddning,bränslesnålt, osv. Magicen har även 7/8-dels rigg vilket är att föredra framför m77ans mastheadrigg. Har du mellanskillnaden så köp en Maxi Magic!
×
×
  • Skapa nytt...