Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

stefan__

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    39
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stefan__

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Dekaler och varumärken kan vara skyddadde av upphovsrätten. Det betyder att du behöver kontakta den som äger varumärket för att få tillgång till deras dekaler. Annars hade jag gärna hjälpt till med dekaler och klistermärken från Alltryck.se.
  2. Dekaler finns här: Alltryck.se
  3. Har nyss satt en ny stävöggla på båten. Man behöver inte ta bort ankaboxen.
  4. Jag sålde min båt på www.hyresjakten.se
  5. Kolla in denna båt på Hyresjakten.se http://www.hyresjakten.se/visa_annons.php?annons=97&t=Båtar
  6. Ett tips om man behöver sälja båten eller några tillbehör är att lägga in annonsen på www.hyresjakten.se. Själv tycker jag det känns som det bara var några veckor sedan vi sjösatte vår underbara båt. Vi har inte hunnit vara ute med henne alls så mycket som vi drömde om i vintras, men hoppas på att våren snart är här igen. Någon som har en ht båt att sälja? Flipper 705, Nimbus,Aquador, eller liknande hör gärna av er.
  7. Hej. Vi har tänkt köpa en Askeladden 705. Finns det någon årsmodell (Som har kända fel) vi bör undvika? Är det något motoralternativ som är bättre eller sämmre? På dom flesta sitter det en mercruser 4.3 Efi. Askeladden har ju bytt vissa detaljer på båten under åren, någon som är extra bra att känna till? Är det någon årsmodell som är extra gångbar. Vi hade tänkt oss årsmodell 99 och nyare. Det är stor prisskillnad på samma årsmodell, motor och utrustning vad beror detta på ? Något annat gällande denna båt som ni vill berätta? Tacksam för svar !
  8. Hyra båt eller hyra ut - Det kan du göra gratis på Hyresjakten.se Dom har allt inom uthyrning. www.hyresjakten.se
  9. Vill man hyra eller hyra ut en båt eller båtplats, så kan man nu göra detta på Hyresjakten.se klicka på www.hyresjakten.se
  10. Hej! Lägg ut din båt på hyresjakten.se om du vill hyra ut den. Gratis att annonsera!
  11. Bra site där man kan hyra och hyra ut sin båt är Hyresjakten.se det finns både privat och företags annonser. Gratis att annonsera!
  12. Hej alla Flipper ägare. Vill ni vara med i en klubb för oss som har en Flipper 630 ht - oc - dc Anmäl dig till Klubben ! Välkomna !
  13. Hej. Vi har en båt till salu. En askeladden 475 med en 60 hk fyrtakt på akterspegeln. Den kommer jag att lägga in på www.hyresjakten.se inom kort till försäljning. Kan du tänka dig att hyra båt eller vill du köpa? Vi kanske kan hyra ut den en sommar? Vill du ha mer information, så hör gärna av dig.
  14. Hej. Dom flesta ställen att hyra ligger på www.hyresjakten.se Kolla in där, massor med annonser och gratis att annonsera.
  15. Hej. Vill du hyra något, så kan du lägga in en gratis annons på www.hyresjakten.se Dom har tusentals med hyresobjekt mm.
×
×
  • Skapa nytt...