Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

jsbtango

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    118
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

23 Expert

Om jsbtango

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. prova att flytta torkar armen till dit du vil ha den
  2. Det går jätte bra att betsa på en ned mattad förnissa ,men prova betsen på något ställe som inte syns, ifall det blir någon reaktion och förnissan reser sig.Vilken typ av bets som passar bäst är mycket svårt att på förhand veta innan det torkar och får lite lack på ytan.Att applicera betsen så föredrar jag pensel och arbetar med penseln så jag sprider ut betsen tills penseln är "torr" innan jag doppar den ingen.
  3. Jag har en axel tätning som heter DeepSeaSeal. Samma ide som PSS, men som inte är lika lång som en PSS tätning, samt billigare dessutom , jag köpte en axeltätning (40mm) i våras från England den kostade ca.3000kr med frakt.
  4. snälla TS kan du svara på en enkel fråga, har du rannsakat dej själv och frågat , varför du inte såg bojen som bar upp kättingen som du fastnade i .
  5. Jag som motorbåts ägare kollar alltid framåt när jag kör båt och ser till att det inte finns något som kan bli problem för oss i båten och även bakåt för att slippa oönskande överaskningar , ser jag något i vattnet som inte känns bra så viker jag bara av, hur svårt kan det vara.Säg att du navigerar nu lite senare på hösten en kväll när det blivigt mörkt och du är van att inget finns 1/3 del ut i farleden o inga bojljus samtidigt som du vet att på västra sidan av farleden finns en grundbank som heter duga med klisterlera, håller du då inte gärna lite åt tjörnland för att slippa leran? Pang så sitter du i kättingen till nämda båt??!!Där har du ett problem!! Menar ni att ni framför båt framåt utan att ha full koll framåt i färdriktningen även när det börjar bli mörkt pga.erfarenhet.
  6. Jag som motorbåts ägare kollar alltid framåt när jag kör båt och ser till att det inte finns något som kan bli problem för oss i båten och även bakåt för att slippa oönskande överaskningar , ser jag något i vattnet som inte känns bra så viker jag bara av, hur svårt kan det vara.
  7. Prata med GIK turbo teknik, lämnade in mina turbo för renovering, blev jätte bra.
  8. Färgen, Loctite MR3863 hittade jag hos Mekonomen.Finns säkert många andra företag som säljer denna produkt.
  9. Helt rätt , det fungerade över förväntan så nu är alla värmetrådar hela och tar bort all imma , frost direkt. Det blev över lite grann, så nu funderar jag på om man kan använda det i båten till något bra.
  10. Nej, bara att måla med denna färg så kanske bakåtsendet blir bättre.
  11. Ni är väldigt nära men ordet magisk är fel, svaret finns redan på denna tråd.
  12. Färgen har gjort att jag ser utåt under vissa omständigheter.
  13. Färg "burken" innehåller 2 ml. Jag väntar med spänning på rätt svar.
  14. Båt färger kostar en hel del ,men den här färgen kostar när man räknar om till liter pris 79 500kr.litern,vad kan det vara för färg jag har köpt?
×
×
  • Skapa nytt...