Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

lanneer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om lanneer

  • Placering
    Kadett
  1. hej. jag fick upp sytt nytt storsegel på Lindssegel i helsingborg. Men de har ganska mycket att göra nu till våren. lämligaste är att göra det på höst vintern när de har lite mindre att göra.
  2. Hej. Så härligt då själv kan man ej segla för storseglet är på lagning på Lind segel. Hoppas att det blir av att segla när man får tillbaka det.
  3. jag har en segelbåt som är till salu
  4. tack för de tipsen men det hjälper ej så mycket
  5. det finns båtmack i båstad och den har diesel och 95 ok bensin och det är kort och i ängelholm finns det med båtmack men där vet jag ej vad de har. men de tar sedlar sist jag såg den
  6. lanneer

    badstege

    jag har köpt en maxi 68 som ejhar badstege under vattenlinjen. så jag vill ha hjälp att hitta en som går undervattenlinjen och den heter var man man kan köpa den el vem som tillverkar sådana.
  7. Hej! Jag har målat min båt så att jag tog ner en stötta itaget. När jag kom till den andra stöttan så hade den första stöttan så hade färgen torkat jag anväder vanlig båtenfärg typ fabian.
  8. Hej! Det lättaste är ju att gör det när man hissar upp båten innan du flyttar den till sjösättningen. annars så ta ner stötterna diagonalt ex höger fram och vänster bak
×
×
  • Skapa nytt...