Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

knota

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    73
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om knota

  • Placering
    Löjtnant
  1. Det är alltså Garmin minneskort med Bluechart/sjökort på som du använder? det uppfattade inte jag DET SKA du INTE testa att formatera, trodde det var ett tomt SD kort som du använde, testa förslaget ovan, det borde funka.
  2. Testat att formatera kortet? måste troligen vara FAT 32 filsystem för det ska funka, men OBS att vid formatering försvinner allt på kortet så se till all välja rätt enhet.
  3. Ebay http://www.ebay.com/itm/Garmin-usb-data-card-programmer-cable-128mb-Bundle-programming-GPS-Mapsource-/291612726385?hash=item43e5791471:g:-agAAOSwLVZVkCHe
  4. knota

    Yamarin 4300

    Någon som har en Yamarin 4300 eller som vet dom invändiga måtten på en sådan båt, från "ryggstöd" akter till "ryggstöd" i fören, samt bredden? övriga omdömen på båten också välkomna, är i så fall tänkt som sportfiskebåt.
  5. Ja alltid något med ett mailsvar verkar det ju som, dessutom så uppfattade jag på telefon att dom skulle höra av sig till mig när den var servad&klar för visning då jag ringde först, men där misstog jag mig.
  6. Var intresserad av en båt som fanns på Blocket nu i veckan hos Marindepån/Skanstull Marin , pratade med en säljare på telefonen, skickade sedan ett mail och frågade när jag kunde komma och titta, fick svaret nedan, märkligt beteende att vilja sälja något som som någon annan ska komma och titta på och dessutom vilja att jag skulle köpa den "osedd" Citat från säljare. "Nu verkar det som att vi har en köpare som kommer imorgon. Vill du ha den så kan jag skicka ett kontrakt för omgående underskrift."
  7. För att svarat på min egen fråga, enl en lokal båtfirma så kom insprutning 2009 på Yamaha F40.
  8. knota

    Yamaha F40 -06

    Någon som vet när Yamaha kom med med insprutning på sina 4-takts motorer, vad sitter på en F40 årsmodell 2006?, ägaren visste inte när jag frågade på telefon. Kanske skulle legat i Mek&teknik.
  9. Artiklelnr brukar kunna stå på delen, jag köpte ett fäste när jag byggde om men 20hk till elstart hos en lokal handlare. Pröva titta här http://yamahamc.partsandwarranty.com/SyndicateNav.cfm
  10. Dssutom ett överpris för pumpen, har sett dessa annonser tidigare, köpt på Rusta för 169kr. http://www.rusta.se/lanspump_p75850076.html
  11. Gamal tråd, men är det någon som vet om det är lång eller kort rigg till en Lohi 465R?
  12. Då undviker du även Statoil oljor?, för dom har i alla fall tidigare blandat Biltemas oljor.
  13. Skiss Senast ändrad av knota | 28 juli 2010 | 18:06
  14. Det ligger väl en fjärder innuti växelaxeln som dreven sitter på, borde kunna vara den som är av.
×
×
  • Skapa nytt...