Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

jingesson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    124
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om jingesson

  • Placering
    Örlogskapten
  1. En kanonlösning som presenterades ovan ska höja min akterspegel nu då ja bytt motor o kommer gå tillväga på detta sätt.
  2. Ja du rövarn har gått betydligt mer än ett kvarts dygn o ingen kan svara.Ja hivar väl instrumentet på tippen =)
  3. F-n det var ett antal månader sedan ja var här.Och ni sitter ju fortfarande o ältar Steve.Skit i han o låt han skriva va han vill o skit o dom som klagar.Alla har ju ett eget ansvar.Det är ju bara så trist att det ska bli massa skitsnack på internet med .Särskilt då folk här sitter o gömmer sina snöblöta snudor bakom burkarna o inte behöver stå fullt ut för det som sägs eller ja skrives.Det är ju ruskigt lågt alltså.Alltså kort o lätt sköt ert eget o skit i andra..Sånt här ni skriver om ska ju inte ens behövas tas upp.Viktigt o kunna lita på folket. Ha d gott allesammans..
  4. Ja har köpt mej ett Silva powerinstrument.Nu har ja dock inga givare till o undrar om någon här skulle kunna ha såna liggandes eller tips om hur man relativt billigt kan göra om annan givare?Maila gärna svar till jingesson@hotmail.com
  5. Tjena Sarnblad ljushuve är väl inget förklenande uttryck.Inte så jag menade iaf.Ber om ursäkt om du kände det så.Var väl mer menat som skämt.
  6. Jag har en Archimedes Penta Cruising 25 hk.Mkt fint skick.Är det kanske samma motor eller är min ngt nyare?Är det denna modell på din eller?
  7. Nähä inte nåt ljushuvud som kunde hjälpa mej med den nöten=)
  8. Biltema är väl helt oki egentligen.Känner som ex en som har bilverkstad han köper en hel del där.Dock vet jag att vissa tänddelar ska man passa sej för.Ang båttillbehören har jag handlat massor där i somras o även testat deras rengöringsvax dvs två i ett=) med hyfsat gott resultat.Visst är väl kanske inget för proffsen men för oss vanligt folk tror jag det duger utmärkt.Hörde nån som sett ett program på tv ang Biltemas oljor det är visst samma oljor som Statoil eller om det var någon annan bensinjätte tog sin olja från.Detta vet ja ej sanningshalten i bara en grej ja hört.Men ej sett.Men visst kan det ligga något id et.Förvånar mej inte alls.
  9. Köpte ett instrument Silva power och söker nu givare till dessa.Är ju fart/temp mm detta instrument visar.Tyvärr har det utgått ur handlarnas sortiment men tänkte att nån här kanske har grejor liggandes eller tips om hur jag går tillväga.Om det går använda någon annan givare osv?
  10. Jättegrattis till dej Rubinim!Satt o kollade lite här ovan och såg att du grejat det hela. Ha d gott!
  11. Oki Anemos då fattar jag.AHA så att säga haha.Ja ibland skulle det koppla snabbare.Så är du seglande med eller?Har ej följt inläggen här så känner ej till det.Själv är ja fascinerad av seglingen men håller mej till motorbåt.Får se framöver.Vore visst kul med nåt.Men det blir något nybörjarvänligt när den dagen kommer..Men detta är ju verkligen skoj o få ihop båteriet med radion så att säga.Ha d gott allesammans. Jonas SM7YVJ
  12. Klart man ska trixa o pula själv i den mån det inte överstiger kostnaden för vad nyöp gör.Min tanke iaf.En 500 kr är vad man får ge för en generator oavsett vilken liten japsbil den kommer från.Är väl ungeför standard va alla skrotar tar.Sedan då dessutom en motor.Då hade iaf jag åkt till Rusta o köpt mej ett.Är ju garanti på dessa det får man inte glömma.Så visst billigt är ju alltid oroande.Men i detta fall är man ju ngt garderad dessutom mot ev fel.Bara hämta ett nytt om nåt händer.Jo de ligger säkert inte högre än 499 de sålde dom på den danska lågpriskedjan Netto i somras o då tror ja de tog 3 el om det var 400 kr för ett.Fast detta hade gula kåpor istället för de blå som Bruksbos maskiner har.Men antagligen samma kinesiska innanmäte.Håller väl inte i all evighet men när dom går går det iaf fint.Har en kinesisk 4 taktsmotor här som går grymt fint alltså.Ja erkänner att jag blev förvånad men det är dessutom vettig kvalitet.Har åkt här hela sommaren nu ja halva iaf o inte ett enda fel bortsett från ett självförvållat elfel. Men visst har man motor o en gammal japs i trädgården då är det ju bara slänga ihop nåt i vedbon.Men svårt o slå det nätta fina formatet som de här mindre elverken har kanske?
  13. Säger bara en sak Johnson el Evinrude helst 55 hk från -79.Kolla bara vilken lackering Evinrude ahde då.Kan ju tro motorn är 20 år nyare.Snacka sedan om riktigt gedigen kvalitet på grejorna.Man känner liksom att dessa är gjorda för verkliga män.
  14. Betala ett par tusenlappar för motorn om den funkar o se till o få båten på köpet.Ja max en tusenlapp för den .Då har du nog fått det vettigt.Kostar ju massor o sen få ordniong på den.O då ska du ju tjänat på att du köpte et objekt.Ja jobbet får man ej igen men delarna iaf
  15. Finns fina elverk bensindrivna förstås för den pengen.Men kostar allt mellan 4-900 kr finns på Jula o ja undrar om inte Biltema har med=)Netto sålde ju ut för 300 kr i somras.Med de priserna är det nog mer lönande o köpa nytt.Är ju tom garanti så så dåliga kan de ju inte vara.
×
×
  • Skapa nytt...