Jump to content
Friday 09 June 2023

Fille90

Medlemmar
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fille90

 • Rank
  Kadett
 1. Hej!! Jag har lite problem med att få loss växelhuset på min snurra (9,9hk). Jag har fått loss alla bultarna (gick som en dans) och det lossnar men jag får bara ut det ca:5 cm sen är det ngt som tar emot, vad kan det vara? Finns det någon låsning eller liknande? Skall växeln vara i neutralläge? Hjälp!!
 2. Hejsan!! Är det någon som har provat Boyesen Power Reeds?? Någon som vet om det blir någon märkbar skillnad.... http://www.lundinsmarin.se/
 3. Hejsan!! Jag undrar om man går en Skärgårdsskeppare / Förarbevis utbildning får man då ett (om man klarar den vill säga ) Körkort (plastkort) eller ett diplom eller liknande....?? Som bevis att man gått utbildningen.
 4. Fille90

  Trim

  Det finns olika sätt att trimma. Man kan byta munstycke och förgasare. På en del motorer finns det en strypning på gasviren, det är som en liten metall bricka som sitter på gasviren så att man inte kan vrida på full gas. Men jag vet inte om det Fungerar på din motor. Hoppas du får ett lite mer exakt svar vad du kan göra.
 5. Fille90

  Epoxy

  Nimbus fabriken använder sikaflex till att sätta fast däck, men det är ju på plast då, men det kanske inte spelar någon roll ?? :-?
 6. Fille90

  SikaFlex

  Använd Aceton det fungerar jätte bra!! :-)
 7. Fille90

  Sprängskiss

  Hej!! Är det någon som vet var man kan hitta en sprängskiss på en Mariner 9,9 hk, 80-talare??
 8. Fille90

  Sprängskiss

  Det är en 80-talare
 9. Fille90

  Sprängskiss

  Hej!! Är det någon som vet var man kan hitta en sprängskiss på en Mariner 9,9 hk?
 10. Fille90

  suck

  Här på Gotland är snön nästan helt borta!! och det ska bli varmare. :-)
 11. Fille90

  Stereo

  Hej!! Jag fundrerar på att sätta in en stereo i min lilla båt. Någon som har några tips om om hur man ska gör osv... och var man kan köpa högtlare. //fille90
 12. Hej!! Jag undrar om det är någon som vet hur snabbt en Örnvik 500 med en 75 hk mercury går?? jag har en polare som säger att dom går i 40 knop gör dom verkligen det?
 13. Fille90

  Förgasarbyte

  Hejsan!! Är det möjligt att byta ut förgasaren på en mariner 9,9 hk till en förgasare från en 15hk. Fungerare detta eller inte.Jag har fått olika svar på detta. Enligt en uppgifts lämnare skulle det fungera utan problem. Nästa uppgav att det inte fungerar något vidare kör man med lågt varv så sotar motorn och stannar slutligen. Vad är rätt i denna fråga! Är den någon som vet!!!
 14. Hej!! Är det möjligt att byta ut förgasaren på en mariner 9,9 hk till en förgasare från en 15hk. Fungerare detta eller inte.Jag har fått olika svar på detta. Enligt en uppgifts lämnare skulle det fungera utan problem. Nästa uppgav att det inte fungerar något vidare kör man med lågt varv så sotar motorn och stannar slutligen. Vad är rätt i denna fråga! Är den någon som vet!!!
 15. Fille90

  Wakeboard

  Tack för svaret!!
×
×
 • Create New...