Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Fille90

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fille90

  • Placering
    Kadett
  1. Hej!! Jag har lite problem med att få loss växelhuset på min snurra (9,9hk). Jag har fått loss alla bultarna (gick som en dans) och det lossnar men jag får bara ut det ca:5 cm sen är det ngt som tar emot, vad kan det vara? Finns det någon låsning eller liknande? Skall växeln vara i neutralläge? Hjälp!!
  2. Hejsan!! Är det någon som har provat Boyesen Power Reeds?? Någon som vet om det blir någon märkbar skillnad.... http://www.lundinsmarin.se/
  3. Hejsan!! Jag undrar om man går en Skärgårdsskeppare / Förarbevis utbildning får man då ett (om man klarar den vill säga ) Körkort (plastkort) eller ett diplom eller liknande....?? Som bevis att man gått utbildningen.
  4. Det finns olika sätt att trimma. Man kan byta munstycke och förgasare. På en del motorer finns det en strypning på gasviren, det är som en liten metall bricka som sitter på gasviren så att man inte kan vrida på full gas. Men jag vet inte om det Fungerar på din motor. Hoppas du får ett lite mer exakt svar vad du kan göra.
  5. Nimbus fabriken använder sikaflex till att sätta fast däck, men det är ju på plast då, men det kanske inte spelar någon roll ?? :-?
  6. Använd Aceton det fungerar jätte bra!! :-)
  7. Fille90

    Sprängskiss

    Hej!! Är det någon som vet var man kan hitta en sprängskiss på en Mariner 9,9 hk, 80-talare??
  8. Fille90

    Sprängskiss

    Hej!! Är det någon som vet var man kan hitta en sprängskiss på en Mariner 9,9 hk?
  9. Här på Gotland är snön nästan helt borta!! och det ska bli varmare. :-)
  10. Fille90

    Stereo

    Hej!! Jag fundrerar på att sätta in en stereo i min lilla båt. Någon som har några tips om om hur man ska gör osv... och var man kan köpa högtlare. //fille90
  11. Hej!! Jag undrar om det är någon som vet hur snabbt en Örnvik 500 med en 75 hk mercury går?? jag har en polare som säger att dom går i 40 knop gör dom verkligen det?
  12. Hejsan!! Är det möjligt att byta ut förgasaren på en mariner 9,9 hk till en förgasare från en 15hk. Fungerare detta eller inte.Jag har fått olika svar på detta. Enligt en uppgifts lämnare skulle det fungera utan problem. Nästa uppgav att det inte fungerar något vidare kör man med lågt varv så sotar motorn och stannar slutligen. Vad är rätt i denna fråga! Är den någon som vet!!!
  13. Hej!! Är det möjligt att byta ut förgasaren på en mariner 9,9 hk till en förgasare från en 15hk. Fungerare detta eller inte.Jag har fått olika svar på detta. Enligt en uppgifts lämnare skulle det fungera utan problem. Nästa uppgav att det inte fungerar något vidare kör man med lågt varv så sotar motorn och stannar slutligen. Vad är rätt i denna fråga! Är den någon som vet!!!
  14. Fille90

    Wakeboard

    Tack för svaret!!
×
×
  • Skapa nytt...