Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

lukas

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om lukas

  • Placering
    Kadett
  1. First 35 elan 350 någon X-yacht salona 33/35 eller kanske 34
  2. Jag har ingen uppfattning i frågan men är nyfiken. Vad är vinsten med Dyneema förutom en liten viktbesparing?
  3. Använd alltid två fall, ha gummistövlar på för bra klättergrepp även en bit upp på benen och ha handskar på. Hjälp till och klättra själv så mycket du kan.
  4. Det tråkiga är att jag har gjort det men får det inte att fungera iaf
  5. lukas

    Ais i isailor

    Hej jag har en true heading ais med wi-fi samt isailor på padda. paddan hittar aisen men jag får inte upp någon ais info på skärmen. Är det någon som vet hur man bär sig åt? Vore kanon att kunna se ais info även nere i båten och inte bara på gps:en vid styrplatsen. Tack på förhand
  6. Min erfarenhet är att det är bättre utan. Det är bekvämt vid kryss i trånga skärgårdar annars är den mest i vägen tycker jag. Jag tog bort skenan på min förra båt.
  7. Harken hydroflux har jag mycket goda erfarenheter av. Bra grepp, lätta, snabbtorkande och bekväma. Kolla tillverkningsdatum när du köper. Jag hade ett par i sju säsonger ett annat par blev hala efter två. Det visade sig att de legat på hyllan i flera år. Detta gäller naturligtvis alla märken Frun gillar HH’s modeller av samma typ.
  8. lukas

    Färgkod Fjord

    Hej Jag har en gammal, 76:a, Fjord 17 som jag behöver laga en gelcoatskada på. Är det någon som vet vad det kan vara för färgkod. Den är i den där klassiska pissgula tonen som gamla Fjordar brukar ha. Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...