Jump to content
Thursday 23 May 2024

coelum-versus

Medlemmar
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About coelum-versus

 • Rank
  Fänrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej jag har varit otrogen mot maringuiden under en längre tid och inte ägnat sajten eller dess medlemmar min tid, lovar bättring ,.,. min efterlysning gäller STEVE finns han fortfarande med oss? eller ligger han och selcon på havets botten?? om någon vet så är jag tacksam. Behöver ett gott skratt innan sjösättning,.,.,. Hälsningar Coelum-versus
 2. Jag har tänkt mig köpa en styrpulpet för ca.25000kr begagnad givetvis. Vad får man för dessa surt förvärvda pengar?? Någon som vet och kan ge mig råd?? Tackar på förhand // Landkrabban Henke
 3. En vacker båt !! Lycka till i sommar :-nojd
 4. jag examinerades till kustskeppare idag. jag tycker att utbildningen i stort var lärorik och bra, men det var nästan ingenting om [RÖD]GPS navigering[/RÖD]. Istället var det mycket tragglande med [ORANGE]strömtriangeln,mm.[/ORANGE] Det kändes som om utbildningen är ganska gammal !?! Kanske dags för en uppdatering. Några andra som har åsikter i ämnet?! MVH. skeppar´n Björn :roll:
 5. Lycka till, det var roligt att läsa om vad som går att göra om man är riktigt händig !! :roll:
 6. Kylarvätskan brukar vara grön och säkerligen helt ok !!
 7. Lycka till med din ryds Jag har en själv och trotts det jag läst här om motorstyrka tycker jag att min jonson 60 4takt är ett bra alternativ. planar snabbt upp och är riktigt snål 06/distans.
 8. ÄNTLIGEN !! Våren har varit bedrövligutan hans bravader!! hurra hurra !! :-D
 9. Hälsa kompisen !! :-tackar
 10. Synd att den inte stod under bytes Jag har en Albin 25a å lite kan jag tänka mig lägga i mellan
 11. Kanonsida detta måste stöttas !! :-nojd
 12. :-D Det var ju detta lyftandet jag ville komma ifrån. Vid flitigt användande av båten så blir det många lyft och krångel, jag har oftast med en reservdunk på 20liter och när jag tankar över från denna måste jag lösgöra tanken från spännband och lyfta ur,.,.
 13. Jag har en Ryds 510gt med en Jonson 60. Visserligen är denna fyrtaktare bensinsnål, men omaket att tanka en 25 liters trycktank nere i akterluckan gör att jag funderat på en större fast tank. Är det någon som känner till hur man går tillväga? Jag kan givetvis kontakta en rydsåterförsäljare, men jag tror det finns bra kompetens här. Min tanke är en stor fast tank med en genongång, så tankning sker utifrån.Tacksam för förslag. :tant :roll:
 14. Är det någon som har kunskap om barlast i en Albin 25a ? Jag känner att detta behövs. Men hur mycket och var placerar man denna bäst ?! :shock:
 15. :shock: Jag bugar och tackar för dessa tips,.,.,. Sölade och slaskade i förmiddags, men nu är systemet rent och fint.
×
×
 • Create New...