Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

searays

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    48
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om searays

  • Placering
    Fänrik
  1. Blir till o bada direkt imorn o lossa proppen!
  2. Ja körde sönder propellern för ett par veckor sen Och då va de bara två blad kVAr o dom andra va bra krokiga. Kunde köra i ca 4 knop då. Nu när de rasa så är det exakt lika dant Fast propellern är hel. De går framåt men varvar mest. O ja har kört i en vecka utan problem efter att propellern kördes sönder. Måste ut i helgen:)
  3. Drevet ja har liggandes är ett gen 2 som suttit ihop med en Mercruiser 3.0l -02. Är de samma utväxling som till gen 2 drevet Som ja har till min 5.7l V8 -93?
  4. searays

    Alpha one byte

    Hej! Har en Mercruiser 5.7l -93 i min båt. I helgen rasa drevet, (alpha one) samma årsmodell. Grejen e den att ja har ett alpha one drev gen 2 -02 o ja Vill ha ihop motorn nu! Passar -02 drevet till 5.7l v8an?
  5. Hur somhelst så tyckte ja de skulle bli ett kul projekt, då ja köpte båten i lördags. Idag va ja iväg o köpte en mercruiser 3.0 -02. Så nu startar mitt båtprojekt. Inredningen ska bytas och ny motor installeras. Förra ägaren hade slängt ur inombordaren och monterat dit en liten utombordare på badbryggan.... Nån som vet var jag kan få tag på info som underlättar byggandet av motorbädd? Mått ritningar, ja all nödvändig information:)
  6. Hittar ingen alfa med två fönster på sidan av hytten. så frågan e om de verkligen e en alfa 24
  7. Det är en aluminiumbåt med måtten 7,50x2,40 mer vet ja inte
  8. searays

    Modell???

    Hej! Nån som känner igen den här båtmodellen o vet nåt om den?
  9. Hej Har en Force 85hk utombordare som växelhuset har rasat på, e de nån som vet om ett växelhus till en mercruiser 85hk passar? Båda är tidiga 80talare.
  10. Nu ligger bilderna i mitt fotoalbum
  11. bilderna försvinner Senast ändrad av searays | 13 juni 2010 | 21:50
  12. Här e de som satt på marinmotrorn
  13. Hej Jag håller på att byta ut min B20 marin mot en B20 från en bil, Fick precis hem motorn och har börjat skruv, motorn som satt i båten har ett 6bults svänghjul och va mycke tjockare än de på utbytesmotorn som hade 8bults svänghjul vilket resultera i att kåpan me splints som satt på marin motorn inte passar på bilmotorn. Nån som har nåt tips på va man kan göra för att få ihop de? Finns de 8bults svänhjul som e grövre som kåpan passar på?
  14. på fästet till akterspegeln sitter det en bricka
  15. jag köpte min garmin 180 med sjökort för 2000kr 8-)
×
×
  • Skapa nytt...