Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

KristofferJ

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om KristofferJ

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ja det är jag noga med. Dock så glömde jag öppna den när jag skulle starta båten för ett par dagar sedan, och den starta och stod på i 10 min. Sen titta jag och såg att jag glömt öppna luftventilen och tyckte det var lite konstigt att det gick att starta ändå.
  2. Ok. Tanken är i förvaringen under sittdynorna, så det kommer aldrig direkt sol på den. tanken är gammal, av plåt. Det luktar även om jag jag går dit tidig morgon innan solen ”rört” båten. Jag börjar fundera på att det kan vara så att det inte är tätt vid tanklocket för jag hittar inte bensin någonstans. Allternativ att det är vid slangen in i tanken. Kan jag köra båten ändå tills problemet är hittat och löst? Väldigt tacksam för svaren jag får!
  3. Förstår. Ja det är ju en motor från 70 talet. Men vad jag kan se är där bara en slang i mellan. Är det detta som gör att det luktar? Är det något som kan hända tänker jag, förstår att man andas in ångan men något annat som kan ske?
  4. Det är en lös 20l röd tank men luftnings tryck vid tankningshålet. Kanske heter trycktank
  5. Hejsan! Har en Örnvik HT 550. Tank är inne i båten, slang ut till en Mercury 402. När jag kommer ner till den och öppnar kapellet så är det en stark bensindoft. Den försvinner sen när kapellet varit öppet en liten stund. Hittar inte någonstans där det kan läcka bensin, letat som tusan. Någon som kan hjälpa till och vet vad det beror på?
  6. Vet någon vad en sån gummi grej heter?
  7. Hejsan! Skulle nu dra ut med båten. Starta allt precis som det skulle men, jag såg att det inte var någon vattenstråle från båten utan det rann vatten ut lite överallt från motorkåpan. Vad kan detta bero på och hur åtgärdar jag det? Motorn servades för två år sedan. Förgasaren gjordes helt fin och flottörnålen byttes nu i mars. (allt detta gjordes av service-gubbe för utlösa pengar).
×
×
  • Skapa nytt...