Jump to content
Sunday 26 May 2024

tilt_tilt

Medlemmar
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About tilt_tilt

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tja, hittade fakturan och de tog 2200 + moms för att fixa det. Tror det enda de bytte var behållaren till oljan som var av plast, nya originaldelen var av metall.
 2. Genomföringarna som är på akterspegeln är till trimplanen. Börjar med att kolla där! Tack!
 3. Ok! Kommer du ihåg om sprickorna var på samma ställe? Om jag skulle borra hål, var gör jag det i så fall?
 4. Hej forumet! Har en akterspegel som har några sprickor och undrar om jag bör göra något åt det mer än att göra det tätt? Det känns stumt och bra, kan inte få det att svikta även om jag tar i. Det är en gammal Grisslan med en nyare 60hk fyrtakt.
 5. Uppföljning 2 år senare - själva kåpan eller behållaren till oljan fick bytas. Original var av plast och den nya är av metall. Inga problem sedan dess!
 6. Tack, blir nog att ha den nere hela tiden säsongen ut - tror jag skippar att fylla på, gillade inte att det var olja i vattnet runt motorn ibland!
 7. Tackar, tror du har rätt i läckan och för lite olja. Ska försöka ta upp båten till helgen och kika om jag hittar var det läcker, hittar jag inget vettigt blir det att lämna in. Hade man kunnat köra manuellt upp och ner på något enkelt sätt sista delen av säsongen eller måste man hålla på med den där skruven som släpper trycket var gång? Max uppe eller max nere räcker för mig.
 8. Hej! Har en Honda BF50 från 2015 som vi haft i drygt ett år nu. Har funkat felfritt fram till för några veckor sedan då man kunde se lite olja i vattnet när man varit ute och kört. Jag försökte hitta var det kom ifrån men hittade inte, fick dock en känsla av att det kom från tilt/trim-området. Nu går det inte länge att fälla upp motorn hela vägen upp, och det låter gurglande från trim/tilten när man börjar närma sig hela vägen upp. Antar att det är en oring eller tätning som läcker? Nån som varit med om liknande?
×
×
 • Create New...