Jump to content
Wednesday 17 July 2024

Jakob1026

Medlemmar
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Jakob1026

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var alltså det här tipset som gjorde att motorn gick igång, pluskablen drog jag muttrarna till kanske ett halvt varv till och så kunde båten starta, märkligt då minuskablen ser ut som den gör (helt för jävlig) så lade all energi på den utan att ens dubbelkolla den andra, hur som helst tack nu blir det lite båt åkande idag.
 2. Kollade dödmansgreppet igår, ekolodet fungerade när jag vred om, ja visst jag kan prova banka lite men den fungerade i förrgår, kan det verkligen vara problemet?
 3. Jag hade hållit med dig om det inte varit att startmotorn gick igång innan jag tog ut batteriet, även vid flera omvridningar kunde man höra startmotorn men den gick inte runt, att batteriet efter uppladdning sedan inte kan få startmotorn att låta ett knyst har jag svårt att tro men vad vet jag. Ja jag tänker ju i alla fall troubleshoota så mycket jag kan innan jag lägger 1000 spänn på ett nytt batteri.
 4. Har kollat nu, funkar inte ändå, säkringen i motorn var inte heller körd.
 5. Nej det har jag inte, får köpa sandpapper imorgon då jag inte har något här, men om det funkade innan kan det verkligen sluta fungera så som det gjort nu bara för jag tar av det och laddar? Den ena polen är helt ny men den andra är lite rostig.
 6. Jaha ja, hittade ett gammalt ekolod som jag kopplade till batteriet och det fungerade minsann utan problem, inget hände när jag provade att vrida om på nytt.
 7. Jaha ja, hittade ett gammalt ekolod som jag kopplade till batteriet och det fungerade minsann utan problem, inget hände när jag provade att vrida om på nytt.
 8. Den är automatisk så vet inte om den får ström eller ej så går och häller vatten på den nu
 9. Ja nej den är automatisk så det blir nog inga problem.
 10. Nix, radio och länspump är det som finns i båten som har med el att göra, gissa om radion funkar… kan ju dränka länspumpen och se om den går igång iaf.
 11. Jaha ja, därför man förvarar tv fjärrens batterier i kylskåpet förstår jag nu, glömde givetvis att ladda batteriet, blev ett missförstånd så alla trodde det var inomhus men det satt minsann kvar i båten.
 12. Det är en såpass fattig båt att det inte ens finns några lampor.
 13. Det stämmer säkert det du säger…
×
×
 • Create New...