Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

leahcim

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om leahcim

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. leahcim

    Fortissimo 33

    Är det någon i forumet som har erfarenhet och/eller synpunkter på Fortissimo 33? Seglingsegenskaper, styrkor, svagheter, risker?
  2. Hej, som jag nämnde så ligger drömmarna om oceanerna 6-7 år fram i tiden och jag har inte riktigt färdig med resplanen än. När den tiden kommer skall jag en betydligt mer oceangående båt. Vad jag ville ha tips om just nu är en båt mellan 28-31 fot som jag kan segla solo. Den skall vara sjösäker men inte alltför trög och med inombordare. Gärna tillräcklig komfort för att ligga ute några veckor. sen gör det inget om det är ett vackert skepp (lite fåfäng är man ju). Budget 100K-200K.
  3. Hej Sailors, jag är en 57 årig gammal sjöscout från Gbg som bestämt mig för att gå till sjöss. Jag har seglat både jollar och större båtar på västkusten i yngre dar, men kunskaperna behöver dammas av. Min dröm är att segla på oceanerna när jag går i pension men innan dess behöver jag träna i mer kustnära vatten. Jag skulle vilja ha tips på vilken båt som skulle vara lämplig att börja med. Krav: Den skall kunna gå segla ensam, rullfock och nerdragna fall, inombordare (helst sjövattenkyld). Den skall kryssa bra vara snabb, säker och vacker. Budget 100k - 200k SEK. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...