Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

SPIND3LN

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om SPIND3LN

  • Placering
    Fänrik

Profile Information

  • Plats
    Göteborg
  • Interests
    Ancas Queen

Mina båtar

  • Båtens namn
    Ancas Queen -76

Senaste Profilbesöken

800 profilvisningar
  1. SPIND3LN

    Ancas Queen

    Jag har en Ancas Queen med VP225 V8 med VP 280dp (B5 proppar). Har haft uppe den i 32 knop utan att maxa den 100%, Båten har ägts av ingen mindre än Ronja Rövardotters pappa (Mattis kungen - Börje Ahlstedt). BJ och Ingmar Bergman har groggat i båten och givetvis är original glasen kvar. Nu skulle jag vilja komma i kontakt med andra Ancas Queen ägare (finns Ancas Queen grupp på FB). Letar efter olika utseenden på kapell samt om någon har byggt om i båten. Allt är av intresse för inspiration. Snälla skicka bilderna i PM är ni snälla. Mch SPIND3LN
  2. Om man skriver i personens tråd kanske personen svarar och fortsätter skriva i tråden eller avslutar den helt. Om man inte frågar får man inget veta.
  3. Vi har en Ancas Queen grupp på FB som du gärna får vara med i och lägga upp bilder där. Håller själv på att bygga om min AQ 24 -76 och behöver inspiration.
  4. Hade varit trevligt att se filmen. Vet att den blev upplagt för många år sedan men är ändå lite nyfiken på filmer på andras Ancas Queen båtar.
  5. SPIND3LN

    Ancas Queen -76 VP V8 +225hk

    Jag har blivit med en Ancas Queen -76 med VP V8 +225hk. Sitter ett VP 280 SP drev på nu. Jag har lite planer för denna båt på en tidsplan av ca 2 år. Skall göra iordning instrumentpanelen då det enbart sitter varv/knop samt tank mätare i den just nu. Vill ha i ladd, vatten temp, olje temp, olje tryck och det skall givetvis vara VP mätare. Bryggan skall målas och så skall jag göra nytt kapell med öppningsbara sidor samt att dessa väggar även skall ha fönster med möjlighet att täcka fönstren när om man vill vara ifred. Motorn/drev skall gås igenom då den inte varit i havet sedan hösten 2018. Givetvis skall den även botten målas och poleras men det kommer jag leja bort till 2st väldigt duktiga ungdomar har i Gbg området.
  6. Hej! Jag har hela handboken kopierad och kan kopiera den till dig om du vill. Skicka PM till mig med uppgifter så jag kan nå dig så löser det sig nog. Förövrigt så finns det en FB sida som heter Ancas Queen ... där du även kan skriva till mig.
  7. Hej alla ägare av en Ancas Queen. Jag försöker få ihop en grupp för att i framtiden ha en träff för oss med Ancas Queen båtar. Det finns en FB grupp (https://www.facebook.com/groups/930012923717938) där vi skall försöka utbyta erfarenheter och tips angående båten. Skicka gärna lite info om er och vart ni befinner er i PM här eller på FB sidan. Om ni andra vet någon som äger en Ancas Queen så länka dom gärna på FB eller här inne ... mvh SPIND3LN i Gbg Önskar er alla en fortsatt underbar sommar/höst.
  8. Sädan drev vagn skulle jag vilja ha. Ring mig på 070 664 68 69. Jag bor med i Gbg ..... Högsbohöjd
×
×
  • Skapa nytt...