Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

elta78

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om elta78

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Skåpet är säkert 10 år gammalt. Gällande spänning över batterierna så har vi inte mätt detta. Lite osäker på hur vi gör det men det kan vi ta reda på. Så om spänningen är för låg vid landström så kan det betyda det inte tillräckligt mycket kräm i batteriet för att kyla skåpet? Tack för hjälpen!
  2. Det är kopplat till förbrukningsbatteriet. Det hörs att kylskåpet är på för det surrar och lampan är på inne i kylskåpet.
  3. Vårt kylskåp blir kallt och bra när vi kör. Men när vi sedan lägger till så är det varmt igen efter knappt en dag. Detta oavsett om vi ligger med landström eller inte. Vad kan detta bero på?
  4. Tack för hjälpen! Ska kolla vilka alternativ som finns på vår vv-beredare. Vi hade tänkt att ta ut batterierna under vintern. Behöver vi fortfarande dra ut vv-beredaren....? Det kan väl inte behövas? Eller...?
  5. Hej Vi har för första gången en båt med vatten och toalett. Detta har ju under säsongen varit jätte trevligt och smidigt men ger oss lite huvudbry inför vintern... Jag har tömt färskvattentanken på vatten (jag har förstått att man också ska blåsa ut slangarna men håller fortfarande på att fundera ut vilka slangar det är jag ska blåsa ur) men har också förstått att varmvattenberedaren behöver tömmas. Jag har tömt ut allt vatten som kom ut när jag öppnade ventilen, men det var endast ett par deciliter och jag har förstått att det ska vara betydligt mer. Men nu till min fråga: vi har aldrig haft varmvattenberedaren på, någonsin, sedan vi köpte båten och då fyllde på färskvatten. Om vv-beredaren aldrig använts under säsongen, fylls den fortfarande med mycket vatten som måste tömmas? Tacksam för hjälp från mer erfarna båtägare!
×
×
  • Skapa nytt...