Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

WestS

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om WestS

  • Placering
    Kadett
  1. Hej, Hadde samma problem med ny limpa. Den gick nog in, men var jävla tajt. Ja satt packningarna på röret och knackade ned den försiktigt(så att röret inte blir platt) med en träplanka som var lika lång som röret.
  2. Tog bild på en packing och block som jag har.
  3. Är du säker att hålet inte har gänga färdigt ända till vattenkanalen? Då skulle du inte behöva göra en ny gänga. Bara rengöra och skruva in en ny bult. Avtappningskranen som skruvas in är ganska lång.
  4. Du har nog rätt packning tror jag. Jag undra samma sak när jag böt packning själv. Jag klippte bort lite av packningen. Jag vet nog inte om det påverkar kylningen.
  5. Är du säker att gängan inte fortsätter längre in? Då kunde du bara skruva in en längre bult med samma storlek.
  6. Ja kom int pä att tänka på detta😅 plywooden fungerade som avdragare
  7. Hadde samma problem på våren. Jag fick loss ringen med att slå ringen med en bult och hammare så att den börjar snurra runt. .Ringen har passliga gropar man kan slå i. Spruta en massa WD40 Sen gjorde jag m12 gängor i ringen och drog ut ringen med m12 bultar.
  8. Hej Vet nån att var man skulle kunna få tag på en ny kulskål till AQ100 drevet? Har nån möglitvis tillverkat en ny? Den som jag har nu är sliten och drevet skakar när man åker. Denna del alltså:
×
×
  • Skapa nytt...