Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Nall

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Nall

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för svar, då satsar jag på att byta när installation av värmaren sker. Jag har precis gått med i två grupper på FB Aquador (tips och trix) och Aquador (köp och sälj) men det kanske finns fler. Tack för tipset!
  2. En annan fråga, jag har lyft på durken under stickkojen eftersom vi haft lite vatten i det yttre facket mot skrovsidan. Längst akterut i det facket så finns det ett hål där det skvimpar ut lite vatten om båten lutar med fören neråt. Jag försöker nu begripa vart det vattnet kommer ifrån och hur jag kommer åt det utrymmet. Min gissning är att det är under golvet vid varmvattenberedaren, vattentanken etc. Är det någon annan som känner igen sig i att ha vatten där?
  3. Hej igen, tack så mycket för era svar. Jag har varit i båten under helgen och grottat runt för att försöka bekanta mig med alla utrymmen som finns. Det jag upptäckte bakom kylskåpet var ett, som jag misstänker, avgasrör för en dieselspis. Vi har idag gasol och jag vet inte om det suttit någon dieselspis där från början. Min fundering nu är om man kan använde det avgasröret till en värmare istället, eller är det för klent/oisolerat etc?
  4. Tack för svar, det var så jag först hade tänkt att göra. Har du satt värmaren mot skrovsidan eller sitter den mot motorrumsväggen föröver? Tänker lite på hur mycket plats den tar. Matar du från dieseltanken eller har du en egen tank för värmaren? Räcker det med ett utblås vid förarplatsen för att få tillräcklig värme om man vill sova i aktersoffan?
  5. Tack, och tack för svar. Det är ju naturligtvis finurligt, då gissar jag att du har samma matning från dieseltanken till både spisen och värmaren. Vart har du satt utblåsen?
  6. Hej, har precis blivit ägare utav en Aq 26 HT -01 och jag skulle behöva montera en dieselvärmare, typ webasto eller likvärdig, men hittar ingen bra plats för den. Ni som har monterat själva eller på annat sätt eftermonterat en värmare, vart har ni satt den och hur många utblås har ni och var är de placerade? Vilken effekt har ni på värmaren? // Mathias
  7. Nall

    Arrow 510

    Hej! Jag vet att det är en gammal tråd men jag försöker mig ändå på en fråga. Jag köpte en Arrow 510 för två år sedan och söker nu lite dokumentation kring båten. Jag köpte från ett dödsbo så de hade ingenting att säga om den och det kom heller inte med någon dokumentation, vilket var lite synd. Jag undrar nu om någon här på forumet har dokumentation eller vet vart jag kan få tag på sådan? // Mathias
×
×
  • Skapa nytt...