Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Anders_trollh

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Anders_trollh

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack Patrik. det var precis detta jag behövde hjälp med att hitta en enkel sökning för Google.
  2. Nä jag vet, skilsö 33 sport har denna kombination, men det måste ju finnas fler modeller tänker jag. Jag menar inte midcabin utan riktig akterruff.
  3. Hej forum. Jag står just nu i startgroparna att byta båt, men vet inte vad jag vill ha. Har idag en sea ray 260 och vill byta upp mig till en större. Jag behöver er expertis att hitta den båtmodell som uppfyller mina krav. Börjar fundera om det inte finns en båtmodell som fyller dessa krav. - prisklass ca 700 000 - akterruff - direkt utgång till badbrygga - kök uppe under kapellet och inte i ruffen - stor u-soffa i akter - singelmontage av motor En optimal modell är skilsö 33 sport, men tycker att det är för mycket pengar runt miljonen. Finns det liknande modell som någon av er experter vet om? Som sagt jag behöver er hjälp att hitta båtmodell. Tacksam för all hjälp i frågan.
  4. Jag är helt okunnig så skulle behöva er hjälp. Jag har en mercruiser 5.7 och bravo 3 och jag tycker att det är högt motorljud. Andra inombordare har väldigt tysta motorer. Dom hörs knappt. Vart kommer avgaserna ut är det över eller under vattnet? Vad kan man göra för en tystare gång?
  5. Fick du någonsin svar av boatstuff? @TL1
  6. Jag har precis köpt en Sea Ray 260 SD och skulle behöva få lite råd av någon som har samma båtmodell. Jag skall sätta på en peke på båten och skulle vilja få råd om vilken peke ni som har en 260 monterat på era båtar. Beskriv gärna varför ni valde denna peke och hur ni monterade den så att det blir snyggt och funktionellt bra.
×
×
  • Skapa nytt...