Jump to content
Thursday 08 December 2022

Kenneth83

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kenneth83

 • Rank
  Landkrabba
 1. Nu har jag bytt membranen och bränslefilter utan resultat och den drar otroligt mycket soppa tycker jag. Den låter som att den skulle gå på 2cyl och någon gång drar den på alla och ingen skillnad om det är 60% gas eller full gas. Men tilika tror jag nog att den går på alla 3cyl å tändstiften sir lika ut. Om det skulle kunna vara något med bränsle ändå. Hur är det med cdi boxen det är någon slags metare eller et stag där också så hur skall det vara och vad gör det.?
 2. Hej. Tack för tippsen. Stiften ser nog lika ut tycker jag. Men jag beställde nya membran och bränslefilter idag för det skadar inte att byta dom heller.skall köpa ny stift nu igen men lägger i champion nu tänkte jag för nu har jag NGK. Vet inte om det är någon skilnad men tänkte proa. Så över hälgen skall jag testa nu så återkommer jag med resultat.
 3. Hej. Jag håppas att någon kan hjälpa mig nu med mitt problem. Jag har en yamaha 40hk 2taktare årsmodell 1996 står det men när jag kollade på motornr så är det 1998. Den startar riktigt bra men går mycket ojämt och när jag kör så går den ojämt låter lite som att den håppar mellan 2-3 cylinder hela tiden. Och trycker jag full gas så är det ingen skillnad från halv gas med farten (bara lite bröl ljud). Jag har bytt tändstiften och nytt bensin och ny bensinslang (från tanken) ena förgasaren har jag haft upp nu ikväll och kollat men den såg riktigt fin å bra ut, riktigt ren. Funderar om det kanske har och göra med tändningen? Gnista kommer på alla. Tacksam för svar för nu börjar jag bli galen av detta.
×
×
 • Create New...