Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Eldarns

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Eldarns

  • Placering
    Kadett
  1. Vi är i en dialog tillsammans med en "DNA-aktör" i dagsläget och om allt löper på enligt plan så kommer dekalerna att levereras med spårbara DNA-märkningar och det innebär att vi även skulle kunna upprätta ett samarbete med Polisen. Tanken från början var inte att vi skulle göra detta som ett stöldskydd men då många har efterfrågat just det så kommer vi att se över alla möjligheter som finns kring det.
  2. Givetvis så menade jag att man tar en motor som har en orginalkåpa, var nog bara otydlig. Vi kommer även att sälja lösa båtdekaler och där kommer man att kunna finna en del ironiska texter. Om ni kommer på några bra exempeltexter som vi skulle kunna sälja så tar vi gärna emot förslag. Vi skulle kunna belöna bästa texten med att vi skickar över texten till er, om det är intressant.
  3. Intressant tanke, men jag förstår inte riktigt. Tror du inte "tjuven" i de fallet istället väljer att stjäla en standradkåpa med originaldekaler på?
  4. Priserna kommer att variera beroende på motorstorlek och val av design. Till vår stora förvåning så ser vi det största intresset från folket som använder båten till dagsutflykter och inte sportfiske som vi från början trodde, även om andelen sportfiskare är väldigt stor. Anledningen till gäddan som syns i exmpelkittet var att vi undersökte möjligheten kring att printa fotokvalitet på mönstret. Du får gärna gå in på marindekaler.se och anmäla din epost så kan du hålla dig uppdaterad kring utveckligen av vår produkt, jag tror nog att du kommer finna en eller flera designs som du kommer att gilla och inte bara uppleva oss som ett företag som "bombar" dig med ointressant innehåll. Om jag mot förmodan skulle ha fel så kan du enkelt avregistrera dig från utskicket. /Johan
  5. Tack för all feedback, uppskattat det enormt mycket och jag tar gärna emot fler frågor. Angående designen på exempelkåpan, När hela projektet började så inriktade vi oss direkt mot sportfiskare och målgruppen var då båtar som i många fall redan är helfolierade med motiv eller sponsorer. Vi kommer givetvis att ha "enklare designs" för att ha en produkt som tilltalar alla båtägare. Vi kommer att arbeta med 5 designers från olika vertikaler, just för att kunna erbjuda en produkt som passar alla. Stöldskydd, Gällande stöldskydd så kommer vi att ha en ruta i dekalern där man kan ange just sådant, båtnamn, motornummer osv. Här är vi i en dialog med de största försäkringsbolagen i branschen för att se hur vi skulle kunna addera ett mervärde till vår produkt och även ge försäkringsbolagets kunder en anledning till att jobba med oss. Montering, Vi kommer att erbjuda en tjänst där man skickar kåpan till oss för montering, just för att avhjälpa dem som känner att detta ligger över deras förmåga eller om man känner att man inte har tid. Det kommer även att ligga instrukltutionsfilmer på hemsidan. Vi kommer även att ha en serivcebil som besöker båtklubbarna och då monterar vi dekalerna medans kund väntar. Vi har även pratat om att bjuda på korv och kaffe då, den du! Pris, Gällande pris så kommer det dessvärre kosta mer än ett par hundralappar. Ni kommer att kunna köpa enklare dekaler som ersätter originaldekalen till en lägre peng och om man är ute efter ett "designkit" som täcker större delen av motorn så kommer dessvärre att kosta lite mer.
  6. Kul att ni nämner det för det har varit en av våra stora frågor, hur hårt ska klistret sitta? Som det ser ut nu så kommer vi jobba med två alternativ, 1. Ett realtivt hanterbart klister som är ganska så enkelt att avlägsna, vissa limrester kan komma att stanna men dem kan man enklelt avlägsna med hjälp av break clean. 2. Marknadens absolut hårdaste klister, vill man ha bort det kan det komma att krävas en omlackering av kåpan, kåpan kan till och med spricka. Vi skulle även kunna lägga ca 1000 små snitt i dekalen vilket gör att det blir görbart att ta bort den men det kommer att ta väldigt lång tid. (utmaningen i om man snittar dekalen är att kunden får en chans på sig, hamnar det snett så är det kört) Tack för väldigt bra feedback, ska verkligen ta till oss utav det här.
  7. Hej, Syftet med undersökningen är att undersöka om det förligger något intresse för vår produkt och även att samla in information från båtägare runt om i landet, motorstorlekar och årsmodeller etc. Även om man inte har en utombordare men har för avsikt att köpa en så vill vi veta vad det är man är ute efter då vi måste manuellt scanna hela motorkåpa. Så vi vill inte stå och lägga ner de timmar de tar på motorer som ingen använder, därav frågorna. Tids nog så kommer vi ha till alla motorer men i början så måste vi prioritera rätt. Sen behöver vi epostadressen för att kunna kontakta er som varit med i undersökningen och skicka ut rabattkoden, vilket är belöningen för deltagandet. Angående Originaldekalerna så är det just dem vi ersätter. Vi kommer även att sälja originaldekaler men det kommer inte att vara vårt fokusområde rent intialt.
  8. Tänk om det även skulle stå Pentax på din motor istället för Parsun, då finns det ingen som vill ta den då du är den enda i världen med det dekalkittet
  9. Hej alla båtägare / blivande båtägare, Jag tänkte kolla om ni skulle kunna hjälpa mig med en sak. Jag har startat ett företag som heter Marindekaler.se där vi bland annat kommer att sälja hela dekalkit till utombordare. Dekalerna kommer man att kunna sätta över originaldekalerna eller så ersätter man originalet med våra. Väldgt enkelt och något ni enkelt kommer att kunna göra själva. Det som skiljer vår produkt från original är framför allt att vi nytttjar nästan hela motorns yta, vilket gör att hela motorn och båten får ett ordentlig lyft. För att börja i rätt ända kring det hela så har jag skapat en undersökning som jag hoppas att så många som möjligt av er har möjlighet att besvara. Det vi vill få ut av undersökningen är helt enkelt behovet kring vår produkt och lite information om vad det är för motorer som snurrar i vårt avlånga land. Som tack för att ni ställer upp i undersökningen så kommer ni att erhålla en exklusiv rabattkod så snart sidan är klar. Här kan ni läsa mer och vara med i undersökningen, http://bit.ly/2u2H9MU
  10. Hej alla båtägare / blivande båtägare, Jag tänkte kolla om ni skulle kunna hjälpa mig med en sak. Jag har startat ett företag som heter Marindekaler.se där vi bland annat kommer att sälja hela dekalkit till utombordare. Dekalerna kommer man att kunna sätta över originaldekalerna eller så ersätter man originalet med våra. Väldgt enkelt och något ni enkelt kommer att kunna göra själva. Det som skiljer vår produkt från original är framför allt att vi nytttjar nästan hela motorns yta, vilket gör att hela motorn och båten får ett ordentlig lyft. För att börja i rätt ända kring det hela så har jag skapat en undersökning som jag hoppas att så många som möjligt av er har möjlighet att besvara. Det vi vill få ut av undersökningen är helt enkelt behovet kring vår produkt och lite information om vad det är för motorer som snurrar i vårt avlånga land. Som tack för att ni ställer upp i undersökningen så kommer ni att erhålla en exklusiv rabattkod så snart sidan är klar. Här kan ni läsa mer och vara med i undersökningen, http://bit.ly/2u2H9MU
×
×
  • Skapa nytt...