Jump to content
Wednesday 24 July 2024

Sonix

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sonix

 • Rank
  Landkrabba
 1. Provat med ny blåsa men samma fenomen, var inne på en verkstad och förklarade problemet och en mekaniker gissade på kristaller i förgasarna (någon av dem). Hans tips var att ta loss dem och koka dem i vanligt vatten för att få bort dessa.
 2. Har satt i nya stift men samma resultat, har även prövat med att pumpa på blåsan under fart men den blir inte hård hur mycket jag än pumpar när jag kör. Kan man prova att koppla en ny slang utan blåsa mellan motorn en plasttank?
 3. Känns som det oxå men har bytt stift och symptomen är samma. Alla stiften ser lika ut, ganska blöta anser jag. Men kanske skall prova en ny uppsättning ändå, finns det några billigare tändstift som man kan köpa för att testa med?
 4. Har en Mercury Elpto 90hk 2-takt från 2004 som vibrerar kraftigt och är orkeslös, den varvar bra utan växel i men så snart man lägger i växeln och gasar så börjat vibrationerna. Det går inte få båten att plana utan kommer kanske upp i 15 knop där tidigare toppfart ligger strax över 30 knop. Tändstiften är bytta utan resultat, har även testat med en ny separat tank och ny bensin även detta utan resultat. Motorn är servad förra hösten med byte av bensin filter i motorn och ett extern vattenavskiljande filter.
×
×
 • Create New...