Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Benganboll

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Benganboll

  • Placering
    Landkrabba
  1. Kan man dela på en Weedo GT? (Alltså lyfta bort överdelen för att lättare komma åt att renovera akterspegeln)
  2. Träffade denna Weedo GT ägaren med båt av en slump i somras och hans akterspegel var högre en min. Dock vet jag inte om den är höjd eller om den var så från fabrik, det syntes inget på den som såg hemmagjort ut. Det kan man även se på hans filmer.
  3. Tack för ett mycket bra svar. Känns nu som att jag kommer att höja akterspegeln och leta upp en lämplig Yamaha 70HK 2-T. Angående tanken så tänkte jag svetsa ihop en rostfri på c:a 100 liter som är formad efter båtens V-botten och plan upptill och plasta in den i golvet under stolarna i samband med renoveringen. Jag har inte mätt något på båten om detta är möjligt utan bara en ide jag har.
  4. Har skaffat mig en tävlingsversion av Weedo GT som är i behov av en totalrenovering. På båten satt en Mercery 50HK som suttit där sedan båten var ny som jag inte vill använda. Problemet är att båten är byggd för kort rigg (tror jag) och det är svårt att hittat en vettig motor begagnad. Ska jag höja akterspegeln i samband med renovering eller finns det någon nackdel med att göra det? Jag har tänkt en motor på 50-70HK och funderar på en 4-takts maskin, eller borde jag satsa på en 2-taktare?
×
×
  • Skapa nytt...