Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

David222

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om David222

  • Placering
    Kadett
  1. Som titeln lyder så letar jag efter danska hemsidor där privatpersoner säljer segelbåtar. Något motsvarande blocket.
  2. Lånar tråden lite. Jag är med dute efter en autopilot till rorkult. Någon som har en till salu?
  3. Om man bygger en pråm liknande båt av friggolit med måtten 2x2,5x3,5 dom borde den kunna lyfta ett ankare på 15 kg och ha ca 5 kg över för motor och batteri.
  4. Jag har en del erfarenhet av radiostyrda fordon och om tanken är att transportera ett ankare på vattenytan och sen släppa ned det borde det vara ganska lätt att fixa.
  5. Jag tror att någon av drönarna från DJI skulle fungera bra för att fota från en båt. De nyare modellerna går det inte att flyga in i saker med och landar inte på fel underlag t.ex. vatten.
  6. Här är en bild på hur det skulle se ut med sprayhood.
  7. Det är nog inget problem. På min stortriss lyser det in på samma sätt på flera ställen. En sak jag undrar över är varför du har trä på skrovsidorna
  8. Jag såg nu att de bara var lite dyrare än kopparrören. Ska nog använda de här istället för kopparrör https://www.hjertmans.se/produkter/inredning-dacksutrustning/kapelltillbehor/kapellror
  9. Jag gjorde en snabb skiss på hur den skulle kunna se ut. De röda strecken visar ramen och de blåa tyget. För att göra det lättare att ta sig fram till masten tänkte jag att man skulle kunna vika upp en av sidorna för att ta sig förbi.
  10. Jag undrar om de här skulle kunna gå att använda https://www.byggmax.se/badrum/avlopp-inomhus/tillvatten-tillbehör/kopparrör-p31642?gclid=Cj0KCQjw5fDWBRDaARIsAA5uWTi6cpRCh1rwgTQD8ikg_lkUERCglMP7BNen9jzjmRNLRtkITiR865QaAktUEALw_wcB De borde vara lätta att böja.
  11. Jag funderar på de här https://www.maskindelen.se/product/rostfri-rundstang-6-mm Jag har inte funderat så mycket på hur jag ska böja den.
  12. Jag har inte pinnarna kvar. Jag tänkte köpa metallpinnar och böja. Har du en Sprayhood du kan ta mått på?
  13. Jag funderar på att sy en sprayhood till min stortriss men har inte mått till det. Är det någon här som har måtten eller kan mäta?
  14. Stortriss är en bra liten båt. Den är enkel att segla med och några kan sova i den.
×
×
  • Skapa nytt...