Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Havskrattan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    67
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Havskrattan

  • Placering
    Löjtnant

Profile Information

  • Plats
    Rättvik
  • Interests
    Inga sunda

Senaste Profilbesöken

818 profilvisningar
  1. Jag har en stortriss med sänkköl. Att få ner den i vattnet via ramp gick bra, hur det går att gå upp den får jag snart veta.. Den står på en vanlig släpkärra som jag gjort ett inre stativ i. Jag har nu seglat en säsong i Siljan och det har går hur bra dom helst. Med lite träning får man upp masten på en kvart. Men lite osäker på om seglarlivet är något för mig. Siljan är lite tråkig.att segla i.
  2. Men en tvåtaktare med direktinsprutning borde kunna bli effektiv. Kanske en turbo som blåser bort avgaserna. Fyrvaktaren har ju en onödig drift var annat varv, ventiler som ska lyftas kräver kraft. Fyrtaktare, jävla stavningskontroll.
  3. Jag utgår från att det är stavfel. Ja, älg är utmärkt.
  4. Är det mot sjölagen? Jag kan tycka det är onödigt nära, men lagen tror jag tillåter rätt nära.
  5. Är det mot sjölagen? Jag kan tycka det är onödigt nära, men lagen tror jag tillåter rätt nära.
  6. Jag har just en sån här spritvärmare och efter den här diskussionen lovar jag att aldrig sova med värmaren på och måste jag laga mat så ska en lucka upp.
  7. Jag har just en sån här spritvärmare och efter den här diskussionen lovar jag att aldrig sova med värmaren på och måste jag laga mat så ska en lucka upp.
  8. Mittbiltema elverk för 2000 har nivåvakt på oljan. Den rymmer 6 dl. Däremot drar den just ingen olja.
  9. De som säljer Husqvarna robotgräsklippare har kontakter av samma princip som Biltema, men är gjorda för att ligga under gräsmattan. De är fyllda med vaselin som tätar mot fukt.5 st. För 100 spänn.
  10. Jag valde en Suzuki för att min lokale handlare för dom. Och har service..
  11. Jag är ju ingen kompetent fiskare, mest för möjligheten sitta och kasta en stund ibland. Per fisketid blir det dyrt och per kilo fisk astronomiskt. 400 plus 200kr
  12. Det går nog bli ett trollingkort. Tack för era synpunkter.
  13. Om man lyfter hjulet ochh snurrar så låter det lite skavande om lagret är slut. Tar man bort hjulet och den lilla plåtkorken, i mitten, kan man fylla med fett och bonka tillbaka täcklocket.
  14. Jodå, jag vet det där med metekort. Jag är bara ute efter vad lagen anser om fart. Har man, eller anser sjöfartsverket att man har fart när man driver sakta i vindstilla? Man är ju väjningspliktig.
×
×
  • Skapa nytt...