Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Patriot85

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Patriot85

  1. Absolut inte meningen att Hi-Jacka tråden men men, Då behöver man inte dra om ledningar. Det är ju skönt. I dagsläget sitter det ju en jordfelsbrytare original. Funkar den inte med 220 istället för 110? Sen åter till elskåp, vore ju underbart om nån hade lite input om man kan "bygga om" det?! Ja har både Micro, spis, kyl och batteriladdare som går på 110 så dom lär man väl få byta ut antar jag? Ha de gött!
  2. Oxå väldigt nyfiken på detta! Samma sits som dig Ancan. Har du kommit nånstans i dina tankar? Drar du om bef. elkablar då dom oxå är "gjorda" för 110?
  3. Hej! Har en hyffsat nyinköppt Chris Craft Crowne 1996 med VP/OMC 7.4GL Motor samt Faria mätare. jag är rookie vad det gäller mätare och givare och tänkte försöka lösa problemen. Varv, Bensin, Knop & PowerTrim ger inte utslag. Varv visar "lite" ibland men väldigt lågt.. Var börjar jag felsöka? Är det fel på mätarna eller givarna tror ni? När jag grävde bakom motorn lite hitta jag en sladd som var ur som heter trim sender, denna hänger i en "powertrim-platta" på akterspegeln.. Kanske nåt att koppla in? Hur som helst, tacksam för lite vägråd.. Med vänlig hälsning Björn
  4. Kör en chris craft 25 crown för första säsongen i år. Imponerande Bang for buck tycker jag. Minsta möjliga midcabin men om man inte är alltför känslig för klaustrofobi går st fint att sova. Hur som helst föll valet på denna få ja tycker den har en tidlös design (96). Drar ca 1,8 / nm med 7.4 förgasare.
×
×
  • Skapa nytt...