Jump to content
Thursday 30 March 2023

Ancan-af-Argos

Medlemmar
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Expert

About Ancan-af-Argos

 • Rank
  Örlogskapten

Mina båtar

 • Båtens namn
  ANCAN II

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har varit i kontakt med Stefan i Borlänge men han hade inte tid heller...
 2. Har haft dialog med Flexiteek, de har varit bra att ha dialog med men de själva jobbar praktiskt taget bara direkt mot båttilverkare och har inte kunnat bistå med någon annan firma, tyvärr.
 3. Tänkte leja bort hela jobbet denna gång. Har haft dialog med Flexiteek, de har varit bra att ha dialog med men de själva jobbar praktiskt taget bara direkt mot båttilverkare och har inte kunnat bistå med någon annan firma, tyvärr.
 4. Hej forumet, Vet ni ngn som kan ta på sig jobbet att malla och lägga Flexiteek, vill lägga på skarndäck på vår Bavaria 33 Sport -07? Hade en som åtagit sig jobbet som nu backat på det. Har även bokat in en slot på Flexiteek i mars för att tillverka det..... Har försökt få tag på någon men verkar vara väldigt svårt att hitta någon som vill/kan utföra detta jobb. Båten står inomhus mella Uppsala och Gävle.
 5. Lite svårt att få hur det ser ut nu i verkligheten men är nöjd med resultatet för de pengarna 😀
 6. 63129BCF-D485-4638-9C65-E0DF453B81C5.MOV
 7. Den gick alldeles utmärkt förra året. Tändstiften ser helt okej ut. Är väldigt hög tomgång på den. Förgasaren har varit borttagen för rengöring i vinter.
 8. Japp, de är inte ändrade från förra året och då gick den bra
 9. Har en båtvän som har en Mercruiser 5,7 liters sitter i sin båt som går otroligt illa. Hög tomgång och bluddrar när han gasar. När han vrider av tändningen så fortsätter den gå i typ 10 sekunder, väldigt illa men den puffar och har sig.... Någon som har förslag på vad som är tokigt?
 10. Nä, orginalspisen är inget att rekommendera. Behövdes inga skarpa böjar så det gick bra att böja bara för "hand", får ta det lite försiktigt och göra så stora böjar det bara går . Har ingen bra bild nu, men om jag kommer ihåg det så kan jag fixa det i veckan.:-) För nyfikenhetens skull, vad är det för Bavaria du kikat på?
 11. Japp, blev bra 😀 Ska montera en i mitten också i vinter 😊
 12. Följer eftersom jag också har en som läcker, inte mycket men är jävligt irriterande. Så om någon har tips om vad det kan vara så vore man tacksam.
×
×
 • Create New...