Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Ancan-af-Argos

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    208
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Ancan-af-Argos senast vann den dag 31 Maj 2023

Ancan-af-Argos hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

44 Expert

Om Ancan-af-Argos

  • Placering
    Kommendörkapten

Mina båtar

  • Båtens namn
    ANCAN II

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Fick hem stegen idag, får se hur jag får till det ☺️
  2. Har kikat på din sida förut, tycker du visar och beskriver vad du gör väldigt bra! Stegen som du visar har jag också tittat på, fördelen med den är låsningen tycker jag. Har kammat nätet (och youtub) på olika modeller, den som jag visar på bilden bygger man in, enda fördelen med det är att jag tycker det blir estetiskt snyggt 😎 Men jag hittar ingen bild eller film på någon som monterat en inbyggd. Om det inte blir en inbyggd så blir det en sådan som du satt dit.
  3. Den jag visar på bilden "bygger" man in. Kassettstege har jag vid peken så det är också ett alternativ, eller det är alternativet i vårat fall till den inbyggda som jag funderar på. Annars så ska kassettstegen fästas under badbryggan.
  4. Håller på och monterar en badbrygga på vår Bavaria och ska ha en badstege, har kikat på en inkapslad kassettstege.. Tycker de är dyra men skulle det funka med en sådan skulle det vara bra. Någon som har sett en sådan i verkligheten? Eller kanske till och med har en sådan på sin båt?
  5. Bild hur det ser ut i flaskan idag 🤔 och en bild på den olja jag använder.
  6. VP drevolja 75W-90, har kört på den de senaste åren. Inga metallspån på magneten på avtappningspluggen. Oljan var mer grå än chokladfärgad vid urtappning. Oljan var ”lika” trögflytande som den brukar vara. Grapetonicen är från sb drev, den andra flaskan är från bb drev som var lite ”missfärgad” Bottensatsen syns inte så bra på dessa bilder, har oljan vid båten, ska dit idag så ska ta bild på hur det ser ut i flaskan idag.
  7. Tappade ur oljan ur mina DPS-drev, på bb såg oljan inte klockren ut, inte choklad men inte helt ren ut heller. Har provtryckt utan tecken på läckage, har även vaccumkollat utan minsta tecken på mätaren. Efter att oljan har stått i en 1 1/2 flaska några dagar så ser oljan bättre ut men har ett grått skikt längst ner i flaskan. Någon som har en idé om varför oljan ser ut att ha vatten i sig? Känns lite skumt när provtryckningen inte visar något läckage?
  8. Fick du igång din Efoy? Har fått typ samma fel på min, bytt dunk men hjälper inte...
  9. Har funderingar på att förlänga badbryggan på vår Bavaria 33 Sport -07 men efter en hel del letande och mailande till olika firmor så hittar jag inget som faller mig i smaken. Bavaria själva har inte någon orginal till en så gammal båt... Kanske någon här på forumet som har förlängt på sin Bavaria? Eller någon som har tips var jag skulle kunna vända mig? Skickar med en bild på ett alternativ som verkar okey.Badbrygga.jfif
  10. Inte lackad, bara oljad så låter väder och vind göra den till rätt nyans 😊
  11. Har en följdfråga till er: Som ni ser på bilden så avviker teaken på peken i färg ganska markant från flexiteeken, något förslag på hur man får de ljusare och att den håller sig så?
×
×
  • Skapa nytt...