Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

abbemyran

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

1 följare

Om abbemyran

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

755 profilvisningar
  1. Hejsan! Jag har snubblat över en Katamaran av modell Top Cat K1 Classic ( Alltså den första modellen producerad ) av årtal 1985, den har en ägare och är helt komplett. Har försökt hitta vad en sådan kan vara värd begagnad men hittar endast priser för nyare versioner eller modeller så som k2 osv.... Är det någon i forumet som har någon priside för en sådan båt? Tycker själv att det är svårt att ge säljaren ett rimligt bud utan några referenser. All info och åsikter uppskattas! MVH Albin
  2. Hittade efter X antal timmars sökande på webben att modellen är en Prout Quest 31, vanlig båt i USA och Storbritannien!
  3. Hej! Jag tror inte att det är en belo, kollade upp den modellen och där finns en trampolin i fören, här är det glasfiber istället!
  4. Hejsan! Var idag förbi ett lokalt varv och hittade denna skönheten..... Kunde tyvärr inte hitta någon information om vad för typ av båt det är och har själv endast en vag kunskap kring katamaran modeller i denna storleken. (Den var runt 30 fot) Så nu till min fråga till er kunniga: Vad är detta för båtmodell? Och vidare vad kan den tänkas vara värd? Tack på förhand! / Albin
  5. Jag har sett dem! Men tänkte mig med något som sitter runt maststöttan så att det går att fälla upp i taket!
  6. Haha jaha du! Tyvärr blir det lite krångel, om du vill sälja bordet eller fästet är jag intresserad!!
  7. Precis! Ett sådant, eller bara en typ av fäste som kan sitta runt maststöttan och sen kan man fästa ett vanligt teakbord på det. Alltså att bordet inte har ett hål mitt i och fästs så. Lite svårt att förklara men helt enkelt något som klämmer runt maststöttan och sen ha bordet på en "pinne" som går utifrån klämman.
  8. Hejsan! Förlåt för sent svar, såg svaret först nu något krånglade med mitt konto! Jag befinner mig i Kalmar. Skulle du kunna skicka en bild på fästet? Det ska sitta runt maststöttan! MVH Albin
  9. Hejsan! Jag har en hydra 20 som jag är mycket nöjd med. Men ofta saknar jag ett bord som kan fällas ner ifrån rufftaket som är fäst i "stolpen" mitt i ruffen. Vet att många hydror och 20 fots segelbåtar har dessa men tyvärr är detta borttaget på min. Så till frågan: Vet ni var det går att få tag i ett sådant fäste som man kan sätta dit ett bord på och ha fästet runt denna stolpen? Tacksam för alla svar!
  10. Oj det var nog en av de snyggare båtarna som jag sett! Verkligen fin båt, den måste du va nöjd över att äga! Verkar dock vara som en ganska svår båt att få tag i, eller finns det många sådana båtar i Sverige?
  11. Sundwind 29 verkar som det perfekta valet nästan! Är välidgt svar för L eller U formade pentry, gillar soffgruppen med. Vet du vad pris för en normal utrustad sådan brukar ligga på?
  12. Såg den tidigare idag! Fin och väldigt billig! Ligger dem runt det priset? Hur är toalett och pentry i dem?
  13. Det låter som en väldigt intressant båt! Absolut något jag ska kolla vidare på! Dessvärre finns det väldigt få båtar av just den typen. Om seglingsegenskaperna inte är det primära, så finns det ju många typer av motorseglare. Det gäller ju bara att hitta en till "rätt pris" Som Thomas säger är nog problemet att hitta båtplats. Var kommer du att läsa!? Tror ni har rätt där, verkar som enorma väntetider men man får nog satsa på att köpa båt i närheten av stad man ska plugga i så båtplats kan behållas! Vet inte ännu, tänker väl lite långt i förväg kanske! Men hoppas på STHLM eller Göteborg, någon som vet båtplatser där man kan bo året runt, ha tillgång till dusch mm i de områdena?
  14. Det låter som en väldigt intressant båt! Absolut något jag ska kolla vidare på!
  15. Tack för tipsen! Har kollat runt men verkar lite väl små. Jag tänker mig en något större båt, måste vara bekväm att bo i. Säg budget 80 000kr eller dylikt. Har ni något i den prisklassen?
×
×
  • Skapa nytt...