Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

2013

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    42
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om 2013

  • Placering
    Fänrik
  1. Fortfarande ligger tråden i ÖvrigtSnack och ingen bryr sig. Ordbajseriet når helt nya nivåer. Prova en sådan här om det går torrt.
  2. När man pressat så stryker man på vasselin på kontakten. Vaselin är ruskigt bra. Om man vill kan man dra över en bit krymslang över anslutningen och med vaselin på anslutningen får man lång hållbarhet mot korrosion. Alltså: Kontakt + kabel + pressa + vaselin + krymslang (värm snabbt annars försvinner vaselinen) Vaselin är bra till mycket.
  3. Har funnits till gamla Uttern båtar att köpa men varit svindyra. Bättre att bygga själv eller hitta någon pensionerad möbelsnickare som kan hjälpa dig. Tänk på att välja teak av bra kvalitet då lådan utsätts för den del oöm hantering och dessutom utsätts för vädrets påverkan. Vill du ha lite tipps hur de kan se ut så kika på typ Uttern S64 där det sitter en sådan på badbryggan.
  4. Denna tråd ligger i gruppen ÖvrigtSnack men borde tillhöra OffTopic eller? Men det löser sig nog med nya versionen av forumet Där kommer det säkert finnas grupper för forumrrookies, forumtroll, forumbögar, forumspöken och andra som vill prata av sig lite om sina personliga problem. Det kanske till och med blir ett forum där jantelagen finns skydd mot, typ virusskydd. Forum med vaccination mot oönskat skitsnack.
  5. Skruva fast säkringen och klamra kabeln så går de inte så långt.
  6. Störig Anka. En anka går in på en bar och frågar bartendern: Har du bröd? Bartendern: Nej Ankan: Har du bröd? Bartendern: Nej Ankan: Har du bröd? Bartendern: Nej vi har inget bröd! Ankan: Har du bröd? Bartendern: Nej vi har inget jävla bröd!! Ankan: Har du bröd? Bartendern: Nej, är du döv eller? Vi har inget jävla bröd här! Frågar du en gång till om jag har bröd så spikar jag fast din näbbjävel i bardisken, din irriterande jävel!! Ankan: Har du spik? Bartendern: NEJ! Ankan: Har du bröd?
  7. Äter man mat som inte är kolhydratladdad så behöver man sällan något till kaffet. Är man sugen på något typ kakor fungerar en bit mörk choklad bra. Många väljer mat med mindre kolhydrater för att energin varar mycket bättre och man slipper blodsocker svajjet och mår bättre. Vissa kallar det LCHF andra kallar det riktig mat. För vissa har det gått troll i dieter men viktigast att man äter sådant kroppen mår bra av. Startar alltid morgonen med kokt ägg som mosas och en stor klick majonäs. Sedan inget behov av mer mat före lunchen och vid kaffet på fm. finns inget sug/behov av något annat. När man närmar sig lunch finns inte det gamla jättesuger efter mat utan mer rimligt. Majonäs finns på tub och är enkelt att ha med i båten. Ägg behöver inte kylskåp för förvaring men får något kortare hållbarahet se vidare http://slangintematen.se/hallbarhet-pa-agg/ Före detta sockerberoende.
  8. Läste detta idag Johan Sköldberg, 46, och Anette Thorell, 38, köpte tonfisksallad i Hemköps salladsbuffet. Men fisken var så dålig att de två kollegorna blev förgiftade - och Anette drabbades av en hjärnblödning. – Jag trodde att jag skulle dö, säger hon till Aftonbladet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16060332.ab Finns nog en förklaring varför du inte är orolig för sådant. Själv råder jag nog andra att vara lite försiktiga med vad man stoppar i sig.
  9. Skippa smörgåsen. Oftast bara massa kolhydrater som snart gör dig hungrig igen. På så sätt slipper man även besväret med smör till brödet.
  10. Du glömde en del Jo dillen är ett problem. Det är ju den som gör att man blir dålig dagen efter kräftskivan. (Thomas99) Du bara dillar - det har jag aldrig märkt. (Toaen) Under 2013? Jag vägrar smörja in hans fotsulor överhuvudtaget! Om någon känner sig manad kan kanske Arméns hudsalva vara ett alternativ? Vill minnas att den även fungerade som pålägg när det knep? (labbibia) Påhopp då han tror han vet vem 2013 är. Själv anser jag Margarin och Vaselin tillhör samma grupp. Båda är olämpliga som föda. Vaselin är bra på båtar för att skydda elektriska komponenter med. Inget för matlagning vilket inte margarin är heller. Men som kossor skrev Jag tillhör den kategori människor som tycker det är kul om man kan ta ut svängarna ibland, varför ska allt vara så gravallvarligt, i forumet personligen tycker jag att det är lite roligare här om det inflikas nåt kul mellan alla inlägg. Det är väl ingen militär flottbas vi är medlemmar i med militärdisciplin eller Vill man vara gravallvarlig kan man läsa dödsannonserna eller Maringuiden.
  11. Vem vill äta en nyfångad makril stekt i margarin? För sådant finns bara ett alternativ, smör. Knappast det härsknar under en helg på sjön. Alternativ till kylskåp är gamla vägen med isblock.
  12. Man ska nog vara lite försiktig med vakuumförpackning. Inte alltid de ger det skydd man trott. Du efterlyser något som kan ge riktigt allvarliga följder. Listeria är en rätt så besvärlig bakterie som kan finnas i mat. Det som utmärker listeria är att den kan växa i kylskåpstemperatur, i vakuumförpackningar och förpackningar med så kallad modifierad atmosfär. http://www.slv.se/sv/grupp1/Risker-med-mat/Bakterier-virus-och-parasiter/Listeria-monocytogenes/Listeria-monocytogenes/ Kan ge dödlig effekt. Se nedan Sommaren 2001 inträffade ett utbrott i Sverige. Ett 30-tal personer insjuknade efter att ha ätit ost, som tillverkats på en bondgård. På ett sjukhus i Norge inträffade 2007 ett utbrott med 17 fall (varav tre personer avled). Smittkällan i utbrottet var en pastöriserad camembertost som innehöll extremt höga halter av listeriabakterier. År 2008 inträffade ett stort utbrott i Kanada med 57 fall varav 23 avled. Utbrottet orsakades av kontaminerade ”ready-to-eat” köttprodukter från ett av landets största livsmedelsproducenter. http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/listeriainfektion/
  13. Själv tycker jag rib båtar är något man borde förbjudas. Oväsen och massa skrän. Till vilken nytta? Likadant med ungjävlar som ska fara runt i massa gummibåtar och väsnas. Det ska var lugnt på sjön.
  14. Gott Nytt År på er. Snart är 2012 slut och 2013 tar vid. Hoppas några har valt firandet på en båt någonstans. Själv blir det hemma i huset med goda vänner. Inga dåliga nyårslöften mer än vanligt. Eller har ni planer på att sluta röka? Kröka mindre eller mer? eller vara lite mer sociala med goda vänner? Ni med några kilo för mycket, gå inte på vanliga köret med Viktväktarna med start nästa vecka eller något annat som inte funkar mer än några veckors svält. Och för guds skull, ge er inte in i löften att renovera båten 2013 för då kommer ni nog aldrig ut på sjön den sommaren.
  15. 2013

    Gissa platsen 3

    Sverige! Självklart måst det vara så. Jäklar vad bra jag är.
×
×
  • Skapa nytt...